Zis si facut, iata ce am avut nevoie pentru a pregati felul de mancare:
- 1 kg cartofi
- 2 linguri mustar
- 3-4 catei de usturoi
- 2 linguri de ulei
- 2 linguri bulion/ suc de rosii
- 100-200 g de Cascaval
- 2-3 carnati proaspeti
- Sare, piper, cimbru, marar
Cartofii i-am curatat si i-am taiat cubulete, dupa care i-am pus intr-un bol unde am adaugat pe rand, mustarul, ulei, usturoiul pisat, bulionul si codimentele. Am amestecat toate ingredientele dupa care le-am adaugat intr-o tava (vas ena etc). Carnatii i-am taiat in bucatele mai mici si i-am asezat deasupra cartofilor.
Tava am pus-o la cuptor (eu am folosit un cuptor electric la 180 de grade) si am lasat 40 de minute ca totul sa se coaca. Este de preferat sa verificati din cand in cand daca acestia s-au copt. Cu 10 minute inainte de final, am scos tava cu cartofi peste care am ras cascavalul si am presarat putin marar. Am bagat tava la cuptor si am lasat cascavalul sa se gratineze.
Cartofii ii puteti servi calzi, adaugand optional peste ei smantana sau iaurt si puteti sa ii serviti in combinatie si cu o salata de vara.
POFTA BUNA !
Nu mi se pare corect, sa faci o tava intreaga si sa o mananci singur!!!
RăspundețiȘtergereData viitoare, astept o monstra din preparat!!!!
Arata foarte bine, dar ce gust o avea?!!