MISSION TO EARTH campanie de promovare a impactului pozitiv al soluțiilor sale asupra protejării planetei

Bogdan Chirea
0

Grupul Saint-Gobain lansează noua campanie de comunicare „MISSION TO EARTH”, concepută pentru a promova impactul pozitiv al soluțiilor sale asupra protejării planetei, prin îmbunătățirea calității vieții și a confortului fiecăruia dintre noi, în diverse domenii ale vieții noastre cotidiene, precum habitatul, mobilitatea și sănătatea. 


Prin intermediul materialelor sale, Saint-Gobain se dedică întru totul furnizării de soluții adresate provocărilor cotidiene majore pe care lumea le întâmpină, precum habitatul, transportul și asigurarea sănătății pentru aproape 10 miliarde de persoane până în 2050, protejând în același timp planeta.

Noua campanie constă într-un material video al cărui personaj principal este un robot explorator, singur pe planeta lui, iar mesajul pe care îl transmite este acela că nu există nimic mai frumos și mai important decât viața noastră de aici, de pe Pământ. Povestea prezintă toate domeniile de activitate ale Saint-Gobain (habitatul, mobilitatea, sănătatea etc.), având rolul de a spori confortul fiecăruia dintre noi și de a proteja viitorul nostru comun.



De altfel, Pierre-André de Chalendar, Președintele-Director General al Grupului, anunța în luna septembrie angajamentul Saint-Gobain pentru atingerea nivelului de zero emisii de carbon până în 2050. Chiar dacă materialele Saint-Gobain contribuie la explorarea spațiului (sateliți, rachete, roboți și observatoare astronomice spațiale), este clar că rolul lor cel mai important este cel pe care îl joacă aici, pe Pământ.

Ca parte din campanie, Saint-Gobain organizează un eveniment fără precedent sub denumirea „MISSION TO EARTH #1: UN LOC LINIȘTIT.” Acesta va avea loc în data de 14 și 15 noiembrie 2019 în Place Stravinsky din Paris (Franța). Trecătorii vor fi invitați să trăiască o experiență senzorială inedită, concepută pentru a-i sensibiliza în privința unei probleme adesea ignorate, ale cărei riscuri asupra sănătății sunt considerabil subestimate: poluarea fonică. Conform OMS, consecința acesteia va fi faptul că peste un miliard de oameni vor risca pierderea prematură a auzului până în jurul anului 2050.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!