PwC România va avea din octombrie zece directori noi

Bogdan Chirea
0

PwC România anunță că, începând cu 1 octombrie, promovează zece directori în cadrul serviciilor de Consultanță fiscală și juridică, Audit și Consultanță de Management. 

Alexandru Enea, Alexandru Gozun, Oana Stanciu și Andreea Bocioacă devin directori în practica de Consultanță pentru afaceri, Andreea Negruțiu director în Audit, Anca Macovei, Irina Marinescu, Monica Todose și Mihail Boian directori în cadrul serviciilor fiscale și juridice, iar Codruț Vasile director în echipa IT Global.

”În numele întregii echipe PwC România și Moldova, le mulțumesc tuturor pentru munca depusă și pentru contribuția valoroasă. Sunt convins că vor face față cu succes acestor noi roluri și că împreună vom găsi soluții pentru a sprijini mediul de afaceri într-un context economic și social foarte dinamic. În același timp, uitându-mă la cât de mulți colegi talentați avem în echipă, sunt foarte încrezător în viitorul firmei noastre”, a declarat Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România și Moldova.

Alexandru Enea lucrează în domeniul consultanței de 14 ani, dintre care 12 ani în consultanță de management pentru mediul de afaceri din România și Europa Centrală și de Est (ECE). Este specializat în industria energetică, dar are o experiență importantă și în retail, FMCG, farma și servicii medicale.

Alexandru Gozun s-a alăturat echipei PwC Moldova în 2011 și s-a implicat activ în dezvoltarea și implementarea politicilor publice, inclusiv a celor relevante pentru procesul de integrare europeană a Moldovei. Este membru al Consiliului de Administrație al Camerei de Comerț Americane din Moldova (Amcham) și al Asociaţia Businessului European (EBA).



Andreea Bocioacă este expertă în tranzacții, având peste 14 ani de experiență. Este specializată în reorganizarea și restructurarea afacerilor (BRS) și-a petrecut ultimii 2 ani și jumătate la biroul PwC din Londra, unde și-a dezvoltat în continuare cunoștințele și rețeaua, fiind bine conectată cu practica globală de BRS. Este practician calificat în insolvență și este implicată în proiecte TS, evaluări și NPL.

Oana Stanciu are este 20 de ani de experiență atât în planificare strategică, cât și în implementarea schimbărilor strategice de afaceri în organizații complexe.

Senior strategist, cu accent pe Serviciile Financiare, Oana este pasionată de lucrul în organizații cu culturi colaborative și medii provocatoare.

Andreea Negruțiu este specializată în domeniul asigurărilor, cu un background financiar solid. A făcut parte din numeroase proiecte în toate industriile serviciilor financiare. În prezent, pe lângă audit, dezvoltă practica actuarială locală în cadrul PwC România, colaborând îndeaproape cu echipe actuariale cu experiență din rețeaua PwC din Europa Centrală și de Est (ECE), extinzându-și rolul pe diverse proiecte de non-audit. 

Anca Macovei este specializată în taxe indirecte, având o experiență extinsă în jurisprudența română și europeană în acest domeniu. Are aproape zece ani de experiență în probleme de TVA, consilierea clienților din diverse industrii precum retail, IT, logistică, imobiliare, financiare și bancare, producție, auto și aeronautică.

Irina Marinescu are o experiență profesională de peste 16 ani, din care zece ani în PwC. Este specializată în domeniul Mobilității Globale, oferind consultanță companiilor multinaționale cu privire la chestiuni legate de impozitarea angajaților, inclusiv conformitatea cu impozitul pe venit, asigurări sociale internaționale, politicile de egalizare a impozitelor și conformitatea cu salariile globale.

Mihail Boian s-a alăturat PwC în 2010 și a dezvoltat o expertiză extinsă care acoperă diverse taxe și impozite, dar și probleme de drept public și civil, conducând una dintre echipele de litigii fiscale ale firmei de avocatură D&B david și Baias, în cadrul căreia este partener. Este absolvent al Facultății de Drept a Universității din București, are un master în fiscalitate și este membru al Baroului București din 2009.

Monica Todose are peste 13 ani de experiență în domeniul taxării, cu accent principal pe prețurile de transfer. În perioada 2007 - 2018,  a fost Director al Direcției Prețuri de Transfer și Soluții Fiscale din cadrul ANAF, coordonând toate activitățile legate de emiterea de acorduri de preț în avans, decizii fiscale, precum și inițiativele pentru rezolvarea sau prevenirea dublei impuneri pentru contribuabilii români.

Codruț Vasile s-a alăturat PwC România în 2009 ca Junior Consultant. În 2012 a devenit responsabil pentru dezvoltarea aplicațiilor și managementul inovației în PwC ECE, ocupându-se de multe proiecte legate de raționalizarea, transformarea și automatizarea proceselor de afaceri și a platformelor asociate. Începând cu 1 noiembrie 2020 a fost numit Chief Technology Officer pentru PwC ECE.


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!