McDonald’s lansează un nou proces de pregătire al burgerilor săi

Bogdan Chirea
0
pregatire burgeri mcdonald's

McDonald’s România inovează procesul de pregătire al burgerilor și setează noi standarde de calitate pe piața restaurantelor cu servire rapidă din țară prin introducerea unui nou proces de pregătire al burgerilor cu carne de vită și pește din meniul Mec. 

Introdus în toate restaurantele McDonald’s la nivel național, noul proces aduce o serie de modificări în sistemul de gătire și preparare, dar și în ceea ce privește ingredientele utilizate, îmbogățind gustul clasic Mec cu un plus de savoare. Astfel, burgerii core din meniul McDonald’s – Hamburger, Cheeseburger, Double Cheeseburger, Big MacTM, Quarter Pounder sau Fillet-o-Fish devin și mai suculenți și gustoși. 

„Promisiunea McDonald’s de a oferi numai produse delicioase, de calitate superioară, ne motivează să operăm la cele mai înalte standarde, să fim deosebit de exigenți în ceea ce privește ingredientele pe care le folosim și modul în care preparăm produsele. De aceea, continuăm să îmbunătățim constant experiențele pe care le oferim celor care aleg gustul delicios Mec de fiecare dată când au ocazia”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România. 

„Iar noutățile pe care le-am introdus în procesul de preparare al burgerilor reprezintă angajamentul nostru pentru o experiență clasică Mec la superlativ, pentru un plus de savoare pe care fanii îl vor aprecia cu certitudine”, a completat acesta.

Procesul de inovație începe în bucătăriile restaurantelor McDonald’s, unde carnea este gătită după un nou procedeu îmbunătățit ce contribuie la servirea unor burgeri mai fierbinți și mai suculenți. În plus, gustul cărnii este îmbogățit prin adăugarea condimentelor încă din această etapă, pe grill, pentru o aromă mai intensă, iar feliile de brânză se temperează diferit, rezultatul fiind topirea acestora mai rapidă. 

Gustul delicios este dat și de noile chifle utilizate în rețetele burgerilor iconici cu carne de vită sau pește, McDonald’s optând pentru chifle mai glazurate și pentru o modalitate de preparare care asigură mai multă rumenire. În același timp, noul proces de pregătire aduce și o cantitate mai mare de sos pentru Big Mac, mici detalii care fac diferența în gustul și experiența Mec. 

Noua metodă de preparare a burgerilor clasici din meniul McDonald’s în România se aliniază strategiei internaționale McDonald’s.  

Burgerii Double Cheeseburger, Hamburger, Cheeseburger, Big MacTM, Quarter Pounder și Filet-o-Fish, produși în conformitate cu noile standarde de preparare, sunt disponibili în toate cele 92 de restaurante McDonald’s din țară, inclusiv la McDrive și prin McDelivery. 


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!