Canal 33 devine televiziune de știri cu versiune exclusiv HD

Bogdan Chirea
0
canal 33

Postul de televiziune Canal 33, deținut de S.C. CANAL 33 NETWORK SRL București, a solicitat modificarea formatului de difuzare, a denumirii, a formatului de principiu și a structurii serviciului de programe Canal 33/Canal 33 HD, precum și autorizarea altor spații redacționale și de producție. 

Lansată ca o televiziune de business, televiziunea era acum una mai degrabă informativă iar din această cauză a ajuns la finalul listei de posturi de televiziune din grila de programe a DIGI după reorganizarea grilei.

Canal 33 renunță șa versiunea SD și se va numi Canal 33 HD, urmând să fie extinse și spațiile de transmisie cu noi studio-uri de televiziune. 

În faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului a venit Alexandru Răducanu, fondatorul postului Canal 33, care a declarat: 

"După cum ştiti, Canal 33 a început ca un program micuţ şi a crescut an de an cu răbdare. A trecut de la un post cu un program de 6 ore la 24, apoi de la local la naţional.

Am introdus foarte multe emisiuni de analiză politică internă şi internaţională. Ne propunem ca postul să se transforme într-o staţie autentic informativă şi de ştiri.

Anul acesta, și capacitățile tehnice ne permit acest lucru, pentru că avem aceste studiouri noi, ca să ne transformăm și formal într-o stație autentic informativă si de știri.

Ne dorim ca această staţie să fie receptionată la calitatea pe care o emitem, de aceea solicităm să rămânem doar HD."

Conform autorizării CNA, programele de informare de la Canal 33 HD vor fi în procent de 70,83% (anterior 48%), programele educative vor fi in procent de 24,40% (anterior 10%), iar programele culturale in procent de 1,19% ( anterior 2%).

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!