Netflix pregătită de repercursiunile legate de noile reguli de partajare a parolelor

Bogdan Chirea
0

Netflix a purtat discuții cu principalele platforme TV din Marea Britanie în timp ce se pregătește să aplice regulile care limitează cine și cum abonații își pot partaja conturile altora.

Se așteaptă ca streamerul să înceapă să avertizeze abonații cu privire la utilizarea greșită a conturilor lor în câteva săptămâni.

Financial Times a confirmat că grupurile de telecomunicații care folosesc Netflix ca parte a conținutului TV grupat au avut întâlniri în ultima săptămână cu privire la avertismentele planificate.

Discuțiile sunt menite să pregătească operatorii pentru riscul de a pierde clienți – adică cei care și-au împărtășit conturile prietenilor și rudelor desigur – pentru o serie de reclamații. Un operator a spus că Netflix a fost un „partener bun” prin implicarea în discuții pentru a ajuta platformele care oferă streamer-ului apelurile proiectate.

Abonații vor fi încurajați să configureze o locație principală în care va fi folosit în mare parte contul lor Netflix. Ei vor putea, de asemenea, să își gestioneze accesul la cont și dispozitivele – o funcție surprinzător de absentă până de curând. De asemenea, este posibil să transferați un profil și să adăugați „subconturi de membru” suplimentare pentru persoanele care nu locuiesc în Locația principală.

În timp ce încearcă să-și stabilizeze baza de abonați și să se asigure că are fonduri pentru a continua să investească în conținut TV, Netflix riscă să-și înstrăineze abonații existenți. În Spania, unde represiunea este deja în curs, a avut ca rezultat pierderea a un milion de abonați, potrivit Kantar Worldpanel.


Categorii

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!