Addezia oferă soluții personalizate de sănătate mentală și emoțională pentru organizații

Bogdan Chirea
0

Diana Vasile, unul dintre cei mai cunoscuți psihoterapeuți din România, alături de specialiști din Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT), lansează Addezia, companie care oferă servicii de sănătate mentală și emoțională dedicate segmentului corporate. 

Addezia a fost fondată ca urmare a nevoii tot mai mare a companiilor de a forma medii de lucru sănătoase, care să contribuie semnificativ la performanța organizațională.  

„Prioritizarea sănătății angajaților este o tendință globală care a luat amploare și în România, mai ales în ultimii ani. Prin serviciile Addezia, contribuim la eforturile companiilor în a-și atinge obiectivele de performanță, prin creșterea calității relației dintre angajați, și a produce o schimbare pozitivă în viața profesională și personală a fiecărui membru al echipei”, spune Diana Vasile, co-fondator Addezia. 

 Odată cu pandemia și efectele acesteia, companiile au devenit din ce în ce mai conștiente de nevoia de a prioritiza sănătatea mentală a angajaților lor. Conform unui studiu realizat de McKinsey în 2022, în 15 țări, aproximativ 60% dintre angajați au experimentat cel puțin o provocare de ordin mental la un moment dat în viața lor. Pentru leaderi, acest lucru înseamnă că cei mai mulți dintre angajații lor sunt afectați direct sau indirect de provocări legate de sănătatea mentală. Persoanele afectate de aceste provocări nu pot fi excluse sau tratate izolat de forța de muncă; ele reprezintă forța de muncă.

Addezia își propune să sprijine companiile în a crea un mediu de lucru sănătos prin îmbunătățirea sănătății mentale și emoționale a tuturor angajaților, cu scopul de a avea echipe productive, creative și rezultate de business mai bune.

Echipa Addezia este alcătuită din: Diana Vasile, președinte și unul dintre cei mai importanți experți în psihologie și psihotraumatologie din România; Adriana Gontariu, psiholog, cu experiență de peste 25 de ani în resurse umane și Adina Hellen Stanca, manager al ISTT și psihoterapeut.

„Conform experienței noastre, întărite de studii, siguranța psihologică este ingredientul pentru performanță, inovare și creativitate la locul de muncă. Este responsabilitatea companiilor de a forma medii sănătoase de lucru și de a adresa nevoile psihologice ale angajaților, iar Addezia le este alături în tot acest proces, prin intervenții potrivite”, spune Adriana Gontariu, General Manager Addezia. 


Serviciile oferite de Addezia sunt bazate pe concepte validate științific și adresează:

Siguranța psihologică - principalul indicator al unui mediu de lucru sănătos, care influențează semnificativ modul în care membrii echipei învață, lucrează și obțin performanță împreună. Folosind metodologia dezvoltată de Amy Edmondson, profesor la Harvard Business School, companiile pot măsura nivelul de siguranță psihologică resimțit de echipe. Cu ajutorul specialiștilor Addezia, companiile pot construi un plan de acțiune cu soluții pentru dezvoltarea abilităților care stimulează inovarea și progresul, adică un mediu de lucru sănătos.

Sănătatea mentală și emoțională la locul de muncă - workshop-uri, training-uri, intervenții ce vizează conștientizarea sănătății mentale și emoționale, reducerea stigmei, dezvoltarea de abilități pentru gestionarea provocărilor, precum și soluții pentru abordarea comportamentelor toxice și creșterea rezilienței.  

Fondată de către profesioniști ai Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei, cea mai importantă instituție în domeniul psihologiei și psihoterapiei traumei din România, Addezia susține companiile în a crea medii de lucru sănătoase prin soluții personalizate pentru îmbunătățirea sănătății mentale și emoționale a tuturor angajaților, cu scopul de a avea echipe productive, creative și rezultate de business mai bune. 


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!