„How I Met Your Father” a fost anulat după două sezoane

Bogdan Chirea
0

how i met your father

„How I Met Your Father” a fost anulat după două sezoane de Hulu, platforma deținută de Disney. Serialul era disponibil pe piețele internaționale pe serviciul Disney+.

Spinoff-ul „How I Met Your Mother”, cu Hilary Duff în rol principal, și-a încheiat al doilea sezon (și acum ultimul) pe 11 iulie fără a dezvălui cu cine a ajuns personajul lui Duff, Sophie, să aibă un copil. Serialul a debutat în ianuarie 2022 și a avut în total 30 de episoade.

Iată sinopsisul comediei: „În viitorul apropiat, Sophie (Duff) îi spune fiului ei povestea modului în care și-a cunoscut tatăl: o poveste care ne catapultează înapoi în prezent, în care Sophie și grupul ei de prieteni uniți se află în în mijlocul descoperirii cine sunt, ce vor de la viață și cum să se îndrăgostească în epoca aplicațiilor de întâlniri și a opțiunilor nelimitate.”

Deși a fost o poveste separată de hit-ul CBS din 2005-2014 „How I Met Your Mother”, care i-a avut în rol principal pe Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Cobie Smulders, Alyson Hannigan și Jason Segel, „How I Met Your Father” a existat într-adevăr în același univers și a inclus camee din personajul lui Harris, Barney Stinson, și Robin Scherbatsky al lui Smulders.

Povestit de Kim Cattrall, care interpretează versiunea de 58 de ani a lui Sophie, „How I Met Your Father” îi are în distribuție pe Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran și Suraj Sharma. Actorii recurenți includ nume precum Daniel Augustin, Ashley Reyes și Josh Peck.

Serialul a fost creat de foștii showrunneri „This Is Us” Isaac Aptaker și Elizabeth Berger. Aptaker și Berger au fost producători executivi alături de creatorii „How I Met Your Mother”, Carter Bays și Craig Thomas și regizoarea „How I Met Your Mother”, Pamela Fryman, precum și Adam Londy și Suzy Mamann Greenberg. Hilary Duff este producător.

„How I Met Your Father” a fost produs de 20th Television, face parte din grupul Disney, la fel ca și Hulu .

Fanii serialului original nu au fost impresionati de povestea din noua producție. Recenziile IMDB au fost negative, mulți fiind de părere că show-ul și scenariul sunt forțate, actorii nu au haz și că actorii și personajele în sine au fost plictisitori.

Serialul s-a terminat, fără să aflăm cum personajul principal și-a cunoscut perechea. 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!