Allview Solar Energy finalizează două proiecte fotovoltaice de 741 kWp

Bogdan Chirea
0
Allview Solar Energy

Allview Solar Energy, parte a companiei Visual Fan SA (ALW), a finalizat rapid două proiecte majore de centrale fotovoltaice, totalizând 741 kWp, pentru companii private din România. 


Primul proiect, o centrală fotovoltaică hibridă de 394,4 kWp, a fost instalat la sediul unui mare distribuitor de materiale de construcții din Ilfov. Realizat în doar două luni și jumătate, proiectul a inclus inginerie, proiectare, achiziție, montaj și punere în funcțiune. Soluția a utilizat panouri N-Type Jinko, invertoare Growatt și un sistem de stocare de 86 kW, estimând o producție de energie de peste 8.000 MWh și economii de 1.500.000 euro în 20 de ani.


Al doilea proiect, o centrală de 347,05 kWp, a fost realizat pentru o companie producătoare de mobilă din Maramureș în doar o lună și jumătate. Soluția a folosit panouri Allview și invertoare Growatt, estimând o producție de peste 6.600 MWh și economii de 1.230.000 euro în 20 de ani.


Aceste proiecte subliniază angajamentul Allview Solar Energy și al clienților săi față de energia regenerabilă și reducerea emisiilor de CO2, contribuind la un viitor durabil. CEO-ul Visual Fan, Lucian Peticilă, a subliniat că echipa sa propune soluții adaptate pentru fiecare client, contribuind la tranziția către energia verde.


Allview Solar Energy oferă soluții complete și personalizate pentru centrale fotovoltaice, de la proiectare la servicii post-implementare, colaborând cu furnizori de renume mondial. Listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, Visual Fan SA își propune să folosească piața de capital pentru a finanța strategia de dezvoltare internă și internațională.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!