Complotul Bonelor este un film de comedie lansat la începutul anului in cinematografele de la noi și care iese în evidență cu un nume ... prezența în distribuție a impresarei de fotbal Anamaria Prodan.
Filmul Complotul Bonelor urmărește viața lui Virgil, un afacerist român de succes a cărui viață sentimentală nu este cea mai fericită. În urma a trei căsătorii și nouă copii rezultați din toate căsniciile, Virgil este din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una dintre cele trei bone. În primă instanță!
În regia lui Iura Luncașu, care a contribuit și la scenariu, filmul ar putea să fie salvat de prezența în distribuție a actorului Cristi Iacob.
Complotul Bonelor a ajuns de săptămâna aceasta pe platforma Netflix și, pentru că a primit destul de multe recenzii negative, am decis să-i dau play. Am fost năucit la propriu de prezența atât de multor copii, încât am înțeles din start că nu am nici o șansă să am pretenții de la calitățile actoricești.
La avanpremiera filmului Anamaria Prodan ne promitea că vom râde foarte mult ... eu personal nu am schițat nici măcar un zâmbet.
Acum, ca să nu pară că doar eu am ceva cu producțiile de la noi, am selectat de pe IMDB câteva recenzii cu care am rezonat:
Un film atât de stupid. Doar o reclamă pentru diverse lucruri. Doar deschideți YouTube și redați orice videoclip. O mai bună actorie cu mai puține reclame
Nu merită să te uiți deloc, doar nu-ți irosi timpul pe bune. Doar vă rugăm să nu. Zero actorie, literalmente una dintre cele mai proaste performanțe pe care le-am văzut vreodată pe internet. Nu am plătit pentru a vedea acest film. Contul Netflix partajat m-a făcut să mă simt mai bine, deoarece cei care au făcut filmul nu au primit un ban de la mine
Sunet oribil, de parcă ar fi trebuit să-mi bag difuzorul în craniu pentru a auzi o glumă banală și o interpretare proastă. Nicio poveste, nicio dezvoltare a personajelor, pentru că nu există actori adevărați care să poată livra o singură bucată de dialog între acești oameni.
Nu s-a întâmplat nimic cu adevărat, e mai bine să dai play la film și să dormi, dar atunci s-ar putea să ai un coșmar de plasare de produs al unui film prost scris, jucat și regizat.
rocketeeratr
Complotul Bonelor este atât de slab încât nici măcar Top 10 IMDB al celor mai proaste filme nu ar îndrăzni să-l pună pe primul loc. Pentru că le-ar face pe celelalte să pară niște capodopere.
Primul lucru pe care l-am observat a fost sunetul. Nu mi-a venit să cred cât de execrabilă este partea audio, cu un ecou enervant care pare înregistrat cu borcanul și care sună ca atunci când țipi într-un butoi gol. Nu se întâmplă absolut nimic în film, doar un șir nesfârșit de personaje care se plimbă fără rost prin peisaj, ca la o prezentare de modă, dar fără modă.
Inutil să mai spun că este incredibil de previzibil și exasperant de lipsit de haz.
De asemenea, plasarea de produse aici este vârful agresivității, nici că se putea mai ostentativă.
Cât despre actorie, ce actorie? Nu există așa ceva aici, cu excepția lui Iacob, toți ceilalți nu sunt actori, sunt doar copiii cuiva sau doar plătiți pentru a fi distribuiți în film.
Este printre cele mai proaste filme românești pe care le-am văzut.
Nu credeți celelalte recenzii care fac hype filmului, este evident că sunt plătite din moment ce toate cele 5 sunt de la 1st time reviewers.
Scrie Petre Mihai
Vrei să pierzi aproape 2 ore din viața ta pe un film fără haz, plictisitor, fără intrigă și fără substanță? Ei bine, atunci ai noroc! Această "comedie" este neremarcabilă din toate punctele de vedere și, sincer, dureroasă pe alocuri. Toate glumele sunt plate, plasarea produselor este patetică, cu 20 de mărci care îți sunt băgate în față pe tot parcursul filmului, iar cel mai mare păcat este probabil că nu se întâmplă niciodată nimic! Actorii nu au nicio chimie între ei și uneori se simt de parcă ar fi făcut acest film sub amenințarea unui pistol. Până la sfârșitul filmului, jumătate din spectatori au plecat, și sincer, spre binele lor. Nu vă irosiți timpul și banii cu acest film. Mi-aș dori să-i pot da 0 stele.
Scrie Andrei Negrilă
A fost dureros de urmărit, nu pot să cred că acest film a trecut prin mai multe faze de realizare/distribuție și nimeni nu s-a plâns de calitatea filmului...
Nici o intrigă intrigantă, nici o carismă, interpretarea copiilor este submediocră...acest film este plin de copii de celebrități care nu pot arăta nici măcar o gamă de emoții, dar și-au obținut rolurile prin nepotism. Aduceți actori adevărați înapoi !
Scrisul este dureros de prost, au angajat niște copii de 10 ani ? Până și câinele meu poate crea un film mai bun, Doamne ferește. Asta e potrivit într-o cameră de tortură pentru infractori :) Îmi vreau cele 1,5 ore înapoi și o compensație financiară pentru această crimă.
Scrie Adrian Pop
Ce alte păreri am mai găsit pe net și cu care am rezonat. Titlul filmului este prost ales pentru că nu are nici o legătură cu scenariul, Oastea aia de copii, chipurile ale actorului principal, complotează, de fapt, să își însoare tatăl cu una din cele 3 bone care ascultă tot ceea ce copiii ordonă.
ACTORIE = ZERO
Am scris de la început că m-am resemnat atunci când am văzut câți copii sunt în acest film. Singurul care a jucat ceva a fost actorul Cristi Iacob. Anamaria Prodan a părut că joacă, pe tot parcursul filmului într-o reclamă la TEILOR, o marcă ultra prezentă pe tot parcursul fimului.
Dacă ar exista abonamentele cu reclame la Netflix și la noi și ai urmări și filmul asta ai avea senzatia ca tocmai ai urmarit 2 ore de reclame continue.
Dar, haide să spunem cine a jucat în film:
În rolurile principale pe Anamaria Prodan și Cristi Iacob, alături de actorii: Mădălina Dobre, Ioana Petric, Andreea Onea, Dan Oancea, Adrian Pescariu,
și copiii: Laurențiu Reghecampf Jr., Ilinca Luncașu, Karina Moldovan, Sergiu Călugăru, Timon Dimir Socolov, Irina Pop-Trif, Beatriz Kondev, Ionuț Bădoiu, Lucas Roșca, Maia și Raisa Chișiu, Anna Moldovan, Eliza Furcă, Georgia Crișan, Amira Dobre, Mara Lechițan, Matei Stan și Ian Ilieș.
Ce am mai reținut din tot filmul e coloana sonără repetată obsesiv, Mă ucide ea a lui Mihail. Dar parcă melodie mai potrivită ca asta pentru producția asta nu se putea.
Și mai era o glumă sau replică teribil de proastă, filmat în Cluj, că așa începe filmul, actorul principal are o replică stupidă, nu poate să mintă că nu a ajuns acasă pentru că a întârziat metroul. Nu am înțeles dacă era o glumă pentru că actorii nu au livrat asta.
Nu am văzut nici o evoluție a poveștii personajelor, unele dialoguri nu le-am înțeles, lipesc scene care să dea o logică poveștii. Am avut senzația, spre final, că regizorul s-a plictisit și el, așa că s-a grăbit să pună capăt poveștii. Uite așa am ajuns în Bali și filmul s-a terminat ... în sfârșit. Cum, de ce și de ce au livrat 6 minute de Bali, dacă tot au ajuns acolo e un mister. Bine acum, am văzut pe genericul de final că echipa de producție din Bali a avut 6 spre 10 oameni.
Pentru spectatorii din cinematografe e din ce in ce mai dificil să reziști la reclamele mult prea agresive din filmele de la noi care duc lipsă de idei când vine vorba de plasare de produse. Eu aș zice că ar putea să pună și logo-uri permanente dacă tot vrem să fim sinceri.
Scenele cu reclamele la Bitcoin chiar au fost niște reclame reușite....
Filmul ar putea lejer să fie un vlog sau ceva pe Youtube sau TikTok la care se uită cei mici. Cred că nepoții mei nu ar avea nimic de comentat. Până la urmă scenele cu copiii din film sunt atât de preponderente că renunți să te mai enervezi. Nici unul din copii nu are talent de actori.... ei vorbesc intre ei și e un haos total din care nu înțelegi nimic. Ca să fiu sincer Tati Part-time a fost parfum, sau mai bine zis reprezentația Evei Măruță. Cei 10 sau câți puști avem pe aici, inclusiv adolescenți, erau ca la o serbare unde aveau o scenetă de jucat sau așa ceva. Mă rog, nu am reținut nici măcar un nume de personaj, cred că nici ei nu știau sau erau interesați de numele personajelor pe care le interpretau. Aș putea garanta că nu a existat casting pentru fimul ăsta...
Nici măcar bonele în sine nu știau ce caută acolo... păreau că au nevoie de bone care să le învețe actorie. Ioana Petric parcă se descurca mai bine în scenetele de la Cronica Cârcotașilor decât figurația din filmul ăsta. Dacă pentru asta a ales ea să plece de la emisiunea de la Prima TV, atunci îmi pare rău pentru ea.
Pe final am realizat că filmul ar putea ajunge foarte ușor la o televiziune stil Antena 1, Stars sau pe unde ar incheia Prodan un contract ceva ... e un film pentru copiii care nu au nici o pretenție.
Comentariul va fi postat dupa aprobare