Conferința Learning Tapestry: Viitorul Educației are loc la inceputul lunii iunie

Bogdan Chirea
0

Conferința Learning Tapestry: The Future of Education, ce va avea loc pe 5 și 6 iunie la București, este o oportunitate pentru antreprenori și lideri de a dezvolta abilități esențiale în contextul unui mediu dinamic, precum gândirea sistemică, leadership-ul empatic, reziliența organizațională și educația socio-emoțională.


„Lumea s-a transformat semnificativ în ultimele decenii. Interconectivitatea, schimbările rapide și accesul nefiltrat la informație au dus la concluzia că cetățeanul viitorului trebuie să dezvolte atenția, reziliența, compasiunea și alte comportamente esențiale”, explică Doina Grigoraș de la Fundația Verita.


Liderii de afaceri trebuie să regândească relațiile cu angajații și să înțeleagă interdependența afacerilor cu societatea. Evenimentul oferă experiențe și instrumente pentru transformare personală și sistemică, incluzând discuții cu experți internaționali, scriitori și cercetători în neuroștiință.


„Evenimentul este conceput pentru factorii de schimbare, oferindu-le instrumentele necesare pentru transformare personală și sistemică”, spune Richard Joannides, fondatorul Școlii Internaționale Verita.


Conferința va include prezentări de la experți precum Dr. BJ Miller, Dr. Maurice J. Elias, Christa Tinari, Ryder Delaloye, Timothy Harrison și Dave Snowden, care vor aborda provocările emergente pentru lideri și educatori.


Organizată de Fundația Verita și partenerii săi, conferința va explora reproiectarea curriculumului, învățarea socio-emoțională, compasiunea în educație, automatizarea în învățare și sustenabilitatea. Biletele pot fi achiziționate de pe pagina evenimentului.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!