Digi24 anunță schimbări în echipa editorială a site-ului său

Bogdan Chirea
0

Jurnalistul Dan Marinescu va prelua de la 1 iunie 2024 conducerea editorială a site-ului Digi24.ro, unul dintre cele mai prestigioase site de știri din România.


Dan Marinescu este unul dintre cei mai experimentați ziariști din spațiul media românesc, activând de-a lungul timpului în poziții cheie ale marilor publicații. Acesta părăsește funcția de director editorial Adevărul Holding și se alătură prestigioasei echipe de jurnaliști digi24.ro.


Digi24.ro își propune să își mențină poziția de lider pe piața publicațiilor online, să își consolideze statutul de cel mai puternic și mai citit site de știri din România și să servească cu loialitate interesele cititorilor săi.


În același timp, Digi24 anunță despărțirea de actualul redactor-șef al site-ului digi24.ro, Adriana Duțulescu, care, împreună cu jurnalistul Robert Kiss, vor alege un alt parcurs profesional de la 1 iunie 2024.


Digi24.ro are un trafic lunar de 8,5 milioane de vizitatori unici (medie lunară în ultimele 12 luni) care generează lunar, în medie, peste 65 de milioane de afișări de pagină, potrivit Biroului Român de Audit Transmedia.

 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!