Dobrogea TV în insolvență, postul nu mai emite pe cablu și nici online

Bogdan Chirea
0

Postul de televiziune Dobrogea TV ar putea intra in însolvență după ce mai multe persoane fizice au depus o cerere în acest sens.


Potrivit portalului Insolventa Azi  solicitarea a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, cu numărul 2338/118/2024, și cu obiect deschiderea procedurii la cererea creditorului. Conform portalului instanțelor de judecată, Jijiie Andreea – Cornelia, Veres Irina și Vieru Ciprian au calitatea de creditor, iar Dobrogea Media SRL are calitatea de debitor.


Site-ul Constanta Financiară spune că persoanele fizice sunt angajați care nu și-au mai primit salariile.


Postul Dobrogea TV nu mai emite de mai bine de 10 zile în rețeaua operatorului RCS-RDS/ Digi România. În locul postului abonații au o imagine neagră.


Site-ul postului este încă funcțional dar streamul LIVE nu mai este disponibil. 


Ultimele materiale video ale postului pe canalul său de Youtube datează de acum 3 săptămâni.


Site-ul este actualizat ocazional cu informații, ultima știre datând din 20 mai 2024. Insa fluxul de informatii este foarte rar. Același lucru a fost observat și pe paginile de social media.


Potrivit site-ului Dobrogea TV, asociat unic SC Atelier Media SRL având ca acționar SC GVC Investment Company LTD cu 96,08% acțiuni, asociat unic Gabriel-Valentin Comănescu.


Gabriel Comănescu este cotat de presa locală drept cel mai bogat constănțean. Acesta ocupă locul 31 în topul Capital, cu o avere estimate de 220-280 milioane de euro, din afaceri petroliere.


Postul Dobrogea TV a emis inițial doar câteva ore pe zi pe frecvența Realitatea TV și apoi România TV înainte de a avea licența de emisie de 24 de ore pe zi ca post regional.


Proiectul de 24 de ore pe zi a fost lansat în 2020 sub coordonarea editorială a lui Edward Pastia, care a plecat de la Realitatea TV. Ulterior el a părăsit postul pentru a se implica în proiectul Metropola TV.


Informațiile din piața media locală spun că televiziunea ar fi eliberat sediul de unde emitea în această primăvară.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!