Eurosport și Max, Gazdele Exclusive ale Wimbledon în 11 Piețe Europene

Bogdan Chirea
0
Wimbledon eurosport max

Eurosport și serviciul de streaming Max anunță prelungirea drepturilor de difuzare a Wimbledon în România.

Eurosport și platforma de streaming Max vor fi gazdele exclusive ale prestigiosului turneu de tenis pe iarbă, Wimbledon, în 11 piețe din Europa. Toate meciurile de simplu și dublu, inclusiv calificările, vor fi transmise în direct.


Acord pe Termen Lung cu All England Lawn Tennis Club


Prin intermediul unui nou acord pe termen lung cu All England Lawn Tennis Club, Eurosport va continua să difuzeze Wimbledon în România, Belgia, Bulgaria, Finlanda, Islanda, Norvegia, Republica Cehă, Slovacia, Suedia, Țările de Jos și Ungaria. În România, fiecare meci va fi transmis și pe Max, platforma de streaming a Warner Bros. Discovery.


Extinderea Drepturilor Exclusive


Noul acord extinde drepturile exclusive de difuzare a Wimbledon în aceste teritorii pentru o perioadă mai lungă de un deceniu. Eurosport a început să ofere acoperire pentru Wimbledon în mai multe piețe în 2016, iar acum, împreună cu Max, va fi gazda exclusivă a tuturor turneelor de Grand Slam în România. Acestea includ Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon și US Open, precum și fiecare punct de la Jocurile Olimpice Paris 2024.


Trojan Paillot, SVP Sports Rights Acquisitions and Syndications la Warner Bros. Discovery Sports Europe, a declarat: „Portofoliul nostru de tenis cuprinde cele mai mari evenimente din acest sport. Suntem încântați să extindem parteneriatul cu All England Club dincolo de un deceniu. Acest lucru ne permite să continuăm să investim în producția noastră de transmisiuni pentru a inova constant și pentru a găsi modalități noi, captivante, de a atrage fanii tenisului.”


Audiențe Record și O Vară Incredibilă de Tenis


După ce au obținut audiențe record pentru transmisiunile exclusive de la Australian Open din acest an, Eurosport și Max se pregătesc pentru o vară plină de tenis, conectând fanii cu fiecare jucător de la fiecare meci de la Roland-Garros, Wimbledon, US Open și Jocurile Olimpice.


Transmisiunile de la Wimbledon încep cu tururile de calificări pe 24 iunie și vor face parte dintr-o vară spectaculoasă pe Eurosport, care va include 5.000 de ore de conținut sportiv din diverse discipline, incluzând fiecare minut al Jocurilor Olimpice Paris 2024.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!