LA ÎNCEPUT DE IUNIE, LA DIVA AFLI DACĂ EXISTĂ JUMĂTATEA PERFECTĂ

Bogdan Chirea
0


DIVA te fascinează din nou cu povești unde iubirea triumfă peste toate obstacolele. Seria "31 de zile de vară" aduce 12 premiere romantice în luna iunie, difuzate de luni până vineri, de la ora 20:00. În plus, în fiecare weekend, poți urmări povești de dragoste de dimineață până seară.


Începutul lunii iunie (1-7 iunie) debutează cu patru filme noi, explorând echilibrul între prietenie și dragoste, complexitatea întâlnirilor, o renovare transformatoare și o criză a vârstei mijlocii care promite o a doua șansă. Iar dacă aștepți cu nerăbdare vacanța de vară, nu rata a treia premieră, situată în paradisiacul Hawaii!


1 iunie, ora 20:00 - „Domnul Perfect” („Mr. Right”, 2023)

Charlotte (Sierra Reid) nu crede în bărbatul perfect, ceea ce devine o problemă deoarece tocmai s-a angajat ca editor online pentru o rubrică de sfaturi de dating. Ea începe să iasă frecvent la întâlniri, dar niciun bărbat nu pare a fi jumătatea perfectă. Când nu muncește, se relaxează cu Liam (Tanner Gillman), un barista local. Lecția acestui film este că nu există bărbatul perfect, ci doar cel perfect pentru tine.


2 iunie, ora 20:00 - „Pețitoarea” („Ms. Match” 2023)

Athena (Anja Savcic) se mută la Los Angeles și se angajează la o companie de dating. Ea devine „Pețitoarea” și se prezintă la întâlniri ca „Amy”. Viața ei personală devine complicată, deoarece regulile locului de muncă îi interzic să se atașeze de clienți. Astfel, Athena descoperă cât de dificil este să îi înveți pe alții despre succesul în întâlniri când tu însuți ai puțină experiență.


3 iunie, ora 20:00 - „Aloha cu dragoste” („Aloha with Love”, 2022)

Arhitecta Gemma (Tiffany Smith) pleacă în Hawaii pentru a renova casa mătușii sale împreună cu constructorul Ben (Trevor Donovan). Aceasta poveste nu doar renovează o locuință, ci și reînvie spiritul Gemmei. Inspirat din cartea lui Lindy Miller și filmat în insula Maui, filmul combină elementele de renovare interioară cu o frumoasă poveste de dragoste.


7 iunie, ora 20:00 - „Criza dragostei de mijloc” („Mid-Love Crisis”, 2022)

O familie disfuncțională petrece un weekend extins într-o casă pe malul unui lac. Protagonista, Mindy (Teri Hatcher), se reîntâlnește cu fostul iubit din liceu, Sam (James Tupper). Scenariul include peisaje spectaculoase, precum o cascadă rece, și talentul lui Teri Hatcher la dans country.


Continuarea Seriei „31 de zile de vară”

În iunie, DIVA continuă seria cu alte opt filme în premieră, difuzate în fiecare seară din săptămână, de la ora 20:00. În weekenduri, te poți bucura de povești de dragoste difuzate de dimineață până seara. Așadar, pregătește-te pentru o vară plină de romantism la DIVA!

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!