Neversea Festival și Naționala Feminină de Fotbal a României Își Unesc Forțele

Bogdan Chirea
0

Neversea Festival și Federația Română de Fotbal, prin Naționala Feminină de Fotbal a României, lansează un parteneriat strategic intitulat "Women’s Models = Neverseen Power." 


Acest parteneriat creează o echipă unită de profesionalism, pasiune și valori comune. Având în vedere că Neversea devine din acest an "Queen of Festivals," cu o infuzie de energie feminină în line-up, experiențe și campanii dedicate, asocierea cu Naționala Feminină de Fotbal a României a fost o alegere naturală.


Suport pentru Femei în Toate Domeniile

În acest an, toți headlinerii Neversea vor primi tricouri ale echipei naționale de fotbal a României, inscripționate cu numele jucătoarelor și un mesaj de susținere pentru femeile din industria sportivă și de entertainment. Neversea își asumă misiunea de a crește procentul de femei artiste în festival, angajându-se ca, începând din acest an, fiecare scenă să includă cel puțin o artistă în fiecare zi.


Campania "Modele de Femeie" Continuă

Naționala Feminină de Fotbal a României își continuă campania "Modele de Femeie," lansată în 2023, care a vizat normalizarea prezenței femeilor în fotbal. În 2024, campania se concentrează pe susținerea activă a femeilor. "Modele de Femeie 2024" prezintă povești din copilăria jucătoarelor, ilustrând sprijinul primit de la familie, prieteni și profesori. Aceste povești subliniază importanța susținerii continue din partea suporterilor.


„Ne-am unit forțele cu Naționala Feminină de Fotbal pentru că știm cât de important este ca femeile să fie văzute, susținute și auzite în toate domeniile. La Neversea ne-am propus să creștem procentul de femei artiste în line-up până la 50% până în 2030, iar de anul acesta vom avea cel puțin o artistă la fiecare scenă în fiecare zi," a declarat Ioana Chereji, Head of Communication UNTOLD UNIVERSE.


„Suntem încântați să colaborăm cu Neversea pentru a susține femeile din toate domeniile – fie pe scena unui festival, fie pe terenul de fotbal. Sperăm că aducând aceste modele de inspirație pe scena Neversea, vom scrie împreună o poveste memorabilă despre femeile care ne reprezintă," a adăugat Iulia Niculae Cuciurean, Head of Marketing al Federației Române de Fotbal.


Line-Up și Artiste de Top


Neversea 2024 va avea în line-up artiste de renume precum INNA, Antonia, Delia și Alina Eremia. De asemenea, fanii vor putea întâlni artiști internaționali precum Maluma, Mahmut Orhan, G-Eazy, Bebe Rexha, Steve Aoki, Don Diablo și Salvatore Ganacci. Cele patru apusuri și patru răsărituri de la Neversea sunt momente mult așteptate, în care fanii dansează și cântă alături de artiștii lor favoriți.


Mesajul Festivalului


Neversea, the Queen of Festivals, promite cea mai caldă ediție de până acum, cu peste 150 de artiști și experiențe unice. Festivalul își propune să inspire participanții să devină cea mai autentică versiune a lor, fără bariere și prejudecăți, și să transmită un mesaj de susținere și celebrare a femeilor.


Naționala Feminină de Fotbal


Naționala Feminină de Fotbal a României, cu o istorie de 34 de ani, continuă să lupte împotriva stereotipurilor de gen. Campania "Modele de Femeie" promovează vizibilitatea și calitatea fotbalului feminin, cu jucătoare care evoluează la cel mai înalt nivel în campionate internaționale. Acest parteneriat cu Neversea este un pas important în susținerea femeilor în toate domeniile.


Neversea are loc între 4-7 iulie 2024 la Constanța, iar Naționala Feminină a României continuă să joace în preliminariile pentru Campionatul European – WEURO 2025.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!