Noutățile lunii iunie pe platforma de streaming Max

Bogdan Chirea
0
iunie max


Lansată pe 20 mai, Max, noua platformă de streaming a Warner Bros. Discovery, oferă deja de două ori mai mult conținut decât HBO Max


Iunie aduce o gamă largă de noi filme, seriale, documentare și sport live pe Max! Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația și să te convingi de vasta ofertă de pe Max.


Seriale in iunie pe Max


House of the Dragon - Sezonul 2: Pe 17 iunie, revine mult așteptatul serial cu al doilea sezon. Cele opt episoade prezintă un Westeros aflat în pragul unui război civil, cu Consiliul Verde și Consiliul Negru luptând pentru tronul regelui Aegon și al reginei Rhaenyra.

Klara - Sezonul 1: Pe 11 iunie, Max aduce povestea Klarei, interpretată de Izabela Kuna, o femeie trecută de 40 de ani care încearcă să își refacă viața după un divorț. Alături de prietenii săi, Klara navighează prin diverse provocări personale.


De asemenea, în iunie vor fi disponibile:


The Convict - Sezonul 4

The Disappearance - Sezoanele 3, 4 și 5


Sport Live pe Max


Pentru prima oară în România, fiecare punct din toate cele 886 de meciuri de la Roland-Garros va fi disponibil live pe Max! Turneul se încheie cu finala feminină pe 8 iunie și finala masculină pe 9 iunie, ambele programate la ora 15:30. Roland-Garros marchează începutul unei veri pline de sport pe Max, ce include și transmisiuni de la Jocurile Olimpice Paris 2024.


Documentare & Reality in iunie pe Max


Renovation Wild - Sezonul 1: Începând cu 10 iunie, Grant și Lynsey Cumings ne oferă idei inovatoare de renovare în Africa.


Expedition X - Sezonul 2: Pe 16 iunie, Josh Gates și echipa sa investighează fenomene inexplicabile și mistere din întreaga lume.


The Playboy Murders: Pe 21 iunie, acest documentar expune povești de crime legate de lumea Playboy, dezvăluind capcanele faimei.


Filme in iunie pe Max


Bones and All: Din 2 iunie, Taylor Russell și Timothée Chalamet interpretează doi canibali care se îndrăgostesc în timpul unei călătorii prin SUA.


Am I OK?: Pe 6 iunie, filmul explorează povestea lui Lucy, care la 32 de ani descoperă că nu este atrasă de bărbați, cu ajutorul prietenei ei, Jane.


Seria Jurassic Park: De pe 1 iunie, fanii se pot bucura de toate filmele din seria Jurassic Park, de la originalul din 1993 până la cele mai recente producții.


Anatomy of a Fall: Pe 28 iunie, un thriller captivant despre o scriitoare acuzată de moartea soțului său, care dezvăluie detalii tulburătoare despre relația lor.


Alte filme care vin pe Max în iunie includ: Creed III, The Banshees of Inisherin, The Menu, Journey to Bethlehem, Familiar, Hannibal (2021), Meet Joe Black, Django Unchained, American Made, The Green Hornet, Arrival, Billy Elliot: The Musical, Amour.


Max Originals


Hannah Einbinder: Everything Must Go: Pe 13 iunie, Hannah Einbinder aduce pe Max o porție de stand-up comedy plină de povești și personaje captivante.


Max promite o vară plină de divertisment, sport și conținut de calitate, pregătindu-te pentru o experiență unică de streaming.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!