Samsung lansează campania Open Always Wins

Bogdan Chirea
0

Samsung România marchează un moment important prin lansarea campaniei „Open Always Wins”, în parteneriat cu Jocurile Olimpice și Paralimpice. 


Această inițiativă subliniază importanța acordării unei mai mari atenții și recunoașteri sporturilor de skateboard și breakdance, mai puțin cunoscute în România. Ca sponsor oficial al Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024, Samsung se angajează să ofere suport real și să promoveze aceste sporturi emergente, oferindu-le tinerilor pasionați o platformă pentru a-și demonstra abilitățile.


Viziunea „Open Always Wins” este esențială pentru această campanie, promovând ideea că deschiderea aduce noi perspective și posibilități infinite. Această viziune este ilustrată prin poveștile ambasadorilor locali: Aura Vidraru și Emanuel Neagu, ambii dansatori și coregrafi, precum și Mihnea Groșeanu și Rhiana Grigore, ambii skateboarderi.


Prin parteneriatul cu Jocurile Olimpice și Paralimpice și colaborarea cu federațiile globale de skateboarding, breakdancing și surfing, Samsung își reafirmă angajamentul față de sport și valorile sale fundamentale de deschidere către diversitate și incluziune. Aceste parteneriate subliniază rolul esențial pe care aceste sporturi îl joacă în dezvoltarea tinerilor și a societății în ansamblu.



Campania locală a Samsung este concepută pentru a aduce în atenția publicului aceste sporturi și comunitățile create în jurul lor. Samsung își asumă rolul de a aduce în lumina reflectoarelor tinerii pasionați de skateboard și breakdance, chiar dacă aceste sporturi nu beneficiază în prezent de suficientă vizibilitate. 


Ele joacă un rol esențial în dezvoltarea tinerilor și a societății, oferindu-le șansa să-și exprime creativitatea, să-și dezvolte abilitățile fizice și să facă parte din comunități active. Prin această campanie, Samsung își propune să inspire tinerii să-și urmeze pasiunile și să-și cultive talentele, evidențiind potențialul extraordinar al acestora.


Campania implică o serie de pași simpli. Persoanele pasionate de skateboarding și breakdance sunt invitate să își filmeze cele mai spectaculoase mișcări într-un clip de 15 secunde până la un minut și să-l încarce pe site-ul campaniei.

Apoi, sunt încurajate să distribuie videoclipul pe toate platformele lor și să invite prietenii să voteze. La finalul campaniei, videoclipurile cu cele mai multe voturi vor intra în finală și vor putea câștiga una dintre cele patru experiențe duble la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.


Începând cu jumătatea lunii iunie, Samsung va sprijini comunitatea de skateri, facilitând practicarea acestui sport în unul dintre cele mai cunoscute skatepark-uri din București, în Parcul Herăstrău. Samsung îi invită pe practicanții acestor sporturi la o activare offline, unde un artist cunoscut va surprinde cele mai spectaculoase trucuri.


Campania și mesajul de brand sunt susținute de membri ai Team Galaxy, echipa de ambasadori Samsung, care sunt practicanți și susținători ai acestor sporturi: Deliric, INNA, Drăcea și Graure.


„Samsung susține cu tărie ideea că tehnologia are puterea de a transforma o pasiune sau un hobby într-o profesie sau o carieră. În contextul în care tinerii din România care practică skateboarding și breakdance nu au parte de vizibilitate, Samsung își asumă misiunea de a-i aduce în prim-plan și de a le oferi o platformă, atât fizică, cât și digitală, pentru a-și arăta talentele și a influența pozitiv comunitățile lor,” declară Simona Panait, Head of Marketing Samsung Electronics România & Bulgaria.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!