Artmark organizează un eveniment excepțional: Hanul cu Tei

Bogdan Chirea
0


Artmark aduce o licitație de artă cu totul aparte, cea mai tentantă din acest an! Sub marca "Hanul cu Tei 1833", Artmark organizează un eveniment excepțional de lichidare a patrimoniului unei galerii bucureștene, cu un preț de pornire incredibil de doar 100 de euro pe lucrare, fără rezerve.


Această licitație reprezintă o rară oportunitate pentru colecționarii tineri sau cei aflați la început de drum în lumea artei. Între 28 iunie și 9 iulie, la Palatul Cesianu-Racoviță din București, este deschisă expoziția premergătoare, unde vizitatorii pot admira opere semnate de mari artiști români și internaționali. 

Printre acestea se numără „Muzicanți” de Theodor Aman, „Amazoane” de Sabin Bălașa, „Infernala comedie” de Felix Aftene, „Împreună” de Marcel Guguianu, „Pasărea măiastră” și „Interioritate” de Georges Mazilu, „Grădină suspendată” de Ion Alin Gheorghiu, „Pierrot (Autoportret)” și „Portretul tatălui” de Constantin Piliuță, precum și câteva bronzuri semnate de Salvador Dalí, la același preț imbatabil de 100 de euro.

Evenimentul continuă tradiția începută în 1833, când celebrul Han cu Tei din București era un punct central pentru viața culturală și comercială a orașului. Astăzi, Artmark reînvie spiritul acelei vremi prin artă, celebrând o istorie de peste 50 de ani în domeniul licitațiilor de prestigiu.


„Aceste licitații sub marca 'Hanul cu Tei 1833' sunt cu adevărat emblematice, accesibile tuturor iubitorilor de artă. Este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să înceapă o colecție de artă, având acces la opere de la pictură la sculptură, cu tematici diverse, din arta românească și internațională”, a declarat Alina Anca, Șefa Biroului de Evaluare de Artă Românească Modernă de la Artmark.


Evenimentul este deschis tuturor celor interesați să participe, fie că sunt prezenți fizic în sală, fie că folosesc platforma Artmark Live pentru a licita online în timp real. Pentru mai multe informații și pentru a vedea catalogul complet, vizitați artmark.ro sau veniți direct la expoziție la Palatul Cesianu-Racoviță, în perioada menționată, între orele 10.00 și 20.00.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!