Augustin Viziru, Invitat Surpriză la „Vânătorii de Comori: România”

Bogdan Chirea
0
Augustin Viziru vanatorii de comori

Serialul docu-reality „Vânătorii de Comori: România” continuă marți, 4 iunie, de la ora 21:00, la HISTORY Channel, cu un nou episod captivant. Invitatul-surpriză al acestui episod este nimeni altul decât actorul Augustin Viziru.


Profilul Invitatului: Augustin Viziru


Augustin Viziru este un actor talentat și un jucător de biliard multi-premiat. Deși a interpretat adesea rolul „băiatului rău” pe ecran, în viața reală este un om dedicat familiei, străduindu-se mereu să-și facă soția și fiica fericite. Pasionat de sport și cinema, Augustin se consideră „foarte greu de impresionat”.

În acest episod, Augustin le-a cerut „Vânătorilor de Comori” să îi găsească obiecte vintage pentru a-și amenaja o cameră de hobby. Echipa, compusă din Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere și Ștefana Micu, are la dispoziție 48 de ore pentru a satisface cererea actorului.


Echipa de patru dealeri de obiecte vintage se aventurează în piețe de vechituri, colecții personale și atrag vânzători în magazinul lor, în speranța de a găsi cele mai interesante și profitabile obiecte pentru Augustin. Printre descoperirile lor se numără halbe de bere vintage, filme vechi și chiar obiecte care au zburat în spațiul cosmic, aduse de cosmonautul român Dumitru Prunariu. Rămâne de văzut ce va alege actorul dintre aceste comori.


Vânătorii de Comori: România” este cea de-a treia producție locală a HISTORY Channel, după „Misterul Aurului Dacic” și „Marcel Iureș: Enigmele României”. Emisiunea urmărește echipa de dealeri în încercarea lor de a găsi obiecte de valoare, pe care le negociază și le achiziționează cu speranța că vor descoperi adevărate comori.


Urmăriți „Vânătorii de Comori: România” pentru a vedea cum echipa reușește să răspundă provocării lui Augustin Viziru și pentru a descoperi ce obiecte fascinante vor găsi pentru camera sa de hobby. Emisiunea promite să fie plină de surprize și descoperiri unice, oferind o perspectivă captivantă asupra lumii obiectelor vintage.







Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!