BRD Anunță Parteneriatul cu Echipa de Handbal Masculin „U” Cluj printr-un Nou Eveniment „Neînvinșii”

MediaBlog
0

Pe 8 iunie, BRD Groupe Société Générale a anunțat parteneriatul cu echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj în cadrul unui eveniment din seria „Neînvinșii”. 


Evenimentul, moderat de jurnalistul Cătălin Striblea și scriitorul Radu Paraschivescu, realizatorii podcastului „Vorbitorincii”, a avut loc într-o atmosferă plină de entuziasm, marcată de o conferință de presă și un dialog captivant cu personalități din lumea handbalului și a partenerilor BRD.


În cadrul conferinței, au fost prezenți Carmen Amariei, antrenoarea echipei „U” Cluj și singura femeie-antrenor a unei echipe masculine din Liga Națională, Liviu Hossu, președintele secției de handbal a clubului „U” Cluj, și Flavia Popa, Secretar General al BRD. Carmen Amariei a discutat despre parcursul său impresionant în handbal, inclusiv succesele și provocările întâmpinate, exprimându-și bucuria pentru șansa de a antrena echipa și încrederea în atingerea obiectivelor comune cu partenerii BRD.


Liviu Hossu a subliniat importanța parteneriatului: „Deschiderea pe care am avut-o din partea BRD este extraordinară, consider că partenerii noștri ne vor ajuta să ajungem la un nivel superior și avem foarte multe de învățat de la ei.”


Echipa universitară de handbal masculin din Cluj-Napoca are o tradiție îndelungată, fiind înființată în 1935. Clubul „U” Cluj se mândrește cu o istorie bogată și generații de jucători inspiraționali. În sezonul 2023-2024, echipa a avut cea mai mică medie de vârstă din Liga Zimbrilor, de 23 de ani, iar Călin Hossu a fost cel mai bun marcator al ligii.


Evenimentul din seria „Neînvinșii” a adunat fani și iubitori ai handbalului din Cluj, care au avut ocazia să discute despre ambițiile de viitor ale echipei și să celebreze noul parteneriat. Carmen Amariei a fost figura centrală, fiind una dintre cele mai titrate jucătoare din istoria handbalului românesc, cu multiple campionate câștigate și un titlu mondial de tineret.


BRD susține handbalul românesc de peste 10 ani, investind în sport pentru a încuraja valori precum dedicarea, perseverența și coeziunea. Flavia Popa a declarat: „Investim în sport pentru că el ne învață cum să fim mai buni în viețile noastre, în profesiile noastre, în organizațiile noastre. Suntem recunoscători să facem parte din marea familie <<U>> Cluj.”

Proiectul jurnalistic „Neînvinșii”, inițiat de BRD în 2018, adună povești inspiraționale ale unor mari sportivi, încurajând reziliența și dorința de a deveni mai buni. În 2024, BRD continuă această misiune, aducând pe scenă sportivi de renume din România. Primul eveniment al anului a avut-o ca invitată pe Cristina Neagu, desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare de handbal din lume.


BRD Groupe Société Générale continuă să susțină sportul românesc, colaborând cu Federația Română de Handbal și sprijinind proiecte dedicate tinerilor sportivi, precum GO SCHOLARSHIP, inițiativă care oferă suport complet pentru pregătirea sportivă și educațională a tinerilor între 14 și 18 ani.


Parteneriatul dintre BRD și echipa de handbal masculin „U” Cluj subliniază angajamentul băncii de a investi în sport și de a promova performanța și educația. Evenimentul „Neînvinșii” a marcat un nou capitol în colaborarea dintre aceste două entități, aducând laolaltă sportivi, fani și parteneri într-un spirit de unitate și ambiție pentru viitor.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!