Cine este agenția anului la Effie Awards România 2024

Bogdan Chirea
0

Cohn&Jansen, pentru prima dată desemnată Agenția Anului la Effie Awards România, a obținut 7 trofee pentru 4 clienți: AQUA Carpatica, BCR, Teach for Romania și Omniasig Vienna Insurance Group. Acest an este diferit la Effie: titlul nu a mai fost câștigat de o rețea mare, ci de o agenție independentă, iar premiile au fost obținute cu câteva campanii de înaltă calitate, nu cu un număr mare de înscrieri.


Premii Importante pentru Campanii Distincte


Cele 5 campanii înscrise de agenție au primit recunoaștere în mai multe categorii:


Campania "Wrong Labelling" pentru AQUA Carpatica Flavours a obținut Grand Effie și două premii Gold la categoriile Beverages Non-Alcohol și Marketing Disruptors. Aceasta a marcat lansarea celui mai nou produs din portofoliul AQUA Carpatica.


Campania BCR “Free to be yourself”, orientată către încurajarea românilor pentru alegeri financiare inteligente, a câștigat un Gold în categoria Financial Services. De asemenea, BCR a obținut un Silver la categoria Sustained Success pentru platforma de comunicare „Pentru o Românie inteligentă financiar”.


Campania “Save & back-up your home” pentru Omniasig Vienna Insurance Group a primit un Bronze în categoria Financial Services, fiind prima campanie a agenției pentru această companie, concentrată pe asigurările facultative pentru locuințe.


Campania "Book Heroes vs. Functional Literacy" pentru Teach for Romania a obținut un Gold în categoria Positive Change: Non-profit, având ca scop recrutarea unui număr mai mare de profesori pentru comunități vulnerabile din România.


Declarații ale Conducerii Cohn&Jansen


Mihai Fetcu, Creative Director: „Suntem fericiți și recunoscători pentru titlul de „Agenția Anului”. Fiind o agenție independentă, înțelegem că aceasta este o premieră pentru competiție. Credem că suntem mai autentici, luăm decizii mai rapide și suntem mai apropiați de clienți. Premiile câștigate confirmă că facem bine ceea ce facem și că industria are nevoie de o schimbare.”


Arina Stoenică, Client Service Director: „La Effie se reflectă relațiile bune cu clienții construite în timp și dedicarea echipei. Am câștigat cu toate campaniile înscrise, ceea ce ne aduce o mare bucurie și încredere. Premii puține, dar mari, pentru campanii care au produs o schimbare.”


Miruna Baias, Head of Strategy: „Premiul Agenția Anului reflectă consecvența și calitatea campaniilor noastre. Am avut 3 campanii premiate cu aur pentru branduri din industrii diferite, o reușită rară la Effie.”


Diana Crâșmariu, General Manager: „Sunt mândră de echipa noastră. Recunoașterea de Agenția Anului confirmă că munca noastră susținută și autentică este apreciată. Mulțumesc juraților care au recunoscut nivelul nostru.”


Effie Awards România


Effie Awards România este festivalul local cu cea mai mare importanță în comunitatea de marketing și comunicare. De 21 de ani, festivalul premiază cele mai eficiente campanii, bazându-se pe un mix valoros între obiective, strategie, idee și rezultate. Cohn&Jansen, cu o prezență și premii constante la festivaluri, a câștigat pentru prima dată titlul de Agenția Anului, fiind prima agenție independentă care obține acest titlu în ultimii 10+ ani.


Despre Cohn&Jansen


Cohn & Jansen Creative Network este o agenție de publicitate independentă cu peste 20 de ani de experiență pe piața din România. Agenția a demonstrat constant performanțe pentru clienții săi, recunoscute la festivaluri naționale și internaționale. 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!