DIVA difuzează sezonul 8 al serialului Căpitanul Marleau

Bogdan Chirea
0

Televiziunea DIVA a anunțat că al optulea sezon al celebrului serial de investigații polițiste franceze, "Căpitanul Marleau", va debuta pe 8 iulie. 

Începând cu această dată, fanii vor avea ocazia să urmărească patru episoade noi, pline de suspans, difuzate în fiecare luni seara, de la ora 20:00. În acest sezon, Corinne Masiero revine în rolul detectivului excentric, cunoscut pentru interpretări anterioare în filme precum "Louise Wimmer" și "Rust and Bone".


Sezonul 8 al "Căpitanul Marleau" include următoarele episoade:


8 iulie, ora 20:00 – "Căpitanul Marleau: Erou fără voie". Acțiunea începe cu descoperirea unei crime într-o fabrică de cherestea din Vosges. Marleau se vede implicată în acest caz din cauza întoarcerii vărului victimei, Serge Duprat, care revine după 20 de ani de exil în Guyana. 

Motivele pentru care Serge s-a întors și de ce s-a implicat în afacerea familiei sunt subiecte care ascund secrete periculoase. Cu fiecare pas în investigație, Marleau se confruntă cu obstacole meticulos plasate în calea ei de Serge și mama acestuia. Este clar că victima avea informații sensibile, care ar putea fi motivul pentru care a fost ucisă.


15 iulie, ora 20:00 – "Căpitanul Marleau: Grand Hôtel". Marleau se infiltrează în prestigiosul Grand Hotel pentru a investiga amenințările asupra lui Simon Cappa, un om de afaceri cu trecutul său întunecat. Într-un mediu cu personal variat și oaspeți de diverse categorii sociale, Marleau trebuie să descopere cine este adevăratul inamic al lui Cappa. Situația se complică atunci când un incident cu un corb misterios încearcă să îl ucidă pe Simon Cappa.


Ultimele două episoade ale sezonului 8 vor fi difuzate pe 22 iulie și 29 iulie, de la ora 20:00.

Nu ratați premiera sezonului 8 din "Căpitanul Marleau" pe DIVA pe 8 iulie și bucurați-vă de episoadele în premieră în fiecare luni seara, de la ora 20:00.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!