DWMT La Conac: A doua Ediție a Festivalului de Arte și Muzică din Sudul României

Bogdan Chirea
0
kerala dust dwmt

DWMT La Conac, singurul festival de arte și muzică din sudul României, organizat de DIUD în colaborare cu Point, revine pentru a doua ediție pe 7-8 septembrie, oferind un line-up mai bogat și o experiență culturală complexă.


Line-up Diversificat și Headliner Internațional


Pe Main Stage vor urca artiști români de renume precum Om la Luna, HVNDS Lite, The Kryptonite Sparks, Delta Pe Obraz, Musspell, Simona Delegeanu, Paul Tihan & Andra Andriucă. 


În premieră pentru DWMT La Conac, festivalul va avea și un headliner internațional: Kerala Dust. Fondată în 2016 la Londra și stabilită acum în Berlin și Zurich, trupa este recunoscută pentru blend-ul inovator de blues, americana, beat-uri eclectice și elemente hipnotice.

„Prezența Kerala Dust, primul headliner internațional al DWMT La Conac, și colaborarea cu Medina Pop în sfera artelor vizuale reprezintă un milestone important pentru festivalul nostru. Ne-am dorit ca sinergia dintre muzică, arte și emoții să fie în centrul atenției, și am creat împreună cu partenerii noștri de la Point o experiență complexă și bogată, pe care suntem încântați să o împărtășim în setup-ul familiar, dar spectaculos, de la Conac”, a declarat Anca Gheorghe, Head of DIUD.



Scena Alternativă și Artele Vizuale


Scena alternativă va fi din nou un punct de atracție pentru exploratorii muzicali, oferind oportunitatea de a descoperi noi talente. Pe lângă premierele muzicale, cea de-a doua ediție DWMT La Conac va celebra și artele vizuale cu o expoziție exclusivă extinsă pe întreaga suprafață a Conacului Udriște-Năsturel. Curatoriată de Medina Pop și intitulată „We Lived Good Lives”, expoziția va aduce lucrări semnate de artiști români emergenți și maturi, invitând publicul la reflexie asupra rolului memoriei și celebrării simplului act de „a fi”.


Bilete și Abonamente


Abonamentele sunt disponibile la un preț special pe site-ul oficial al festivalului. 


Festivalul promite o experiență culinară gourmet, concepută de bucătari renumiți, pentru a completa rafinamentul și calitatea premium a evenimentului.


Pentru mai multe informații despre cea de-a doua ediție a DWMT La Conac, vizitați site-ul oficial al festivalului.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!