Filme Clasice pentru Familie la TV1000 în Luna Iunie

Bogdan Chirea
0


TV1000 îți aduce în luna iunie o serie de filme clasice ideale pentru vizionarea în familie. În această perioadă de rememorare a spiritului copilăriei și apropiere a vacanței de vară, TV1000 te invită la momente de relaxare alături de cei dragi. 


În fiecare weekend, pregătește-te pentru o selecție specială de filme care te vor scoate din rutina zilnică și îți vor oferi experiențe plăcute. De la animații pline de culoare la filme de acțiune și fantezie, selecția este gândită pentru a oferi o călătorie cinematografică plină de veselie, aventură și momente de neuitat pentru întreaga familie.


Insula lui Nim (Sâmbătă, 8 iunie, ora 11:40)


Un film de aventură încântător în care Nim, o tânără fată, trăiește pe o insulă îndepărtată împreună cu tatăl ei, un om de știință. Când acesta dispare, soarta o aduce pe insulă pe autoarea cărților ei preferate, iar Nim pornește într-o misiune pentru a-l salva, ajutată de eroul ei fictiv, Alex Rover. În rolurile principale: Jodie Foster, Gerard Butler și Abigail Breslin.


Prințesa Mireasă (Premieră la TV1000 - Duminică, 9 iunie, ora 12:55)


Un basm atemporal care combină romantismul, umorul și acțiunea. Filmul, bazat pe un roman de William Goldman, ne poartă într-o lume magică a poveștilor. Un bunic grijuliu încearcă să-și vindece nepotul bolnav citindu-i povești dintr-o carte veche. Băiețelul, inițial reticent, este captivat de povestea unui tânăr pirat care își caută iubita. Cu Cary Elwes, Robin Wright și André the Giant.




Ocolul Pământului în 80 de Zile (Sâmbătă, 15 iunie, ora 12:35)


O călătorie epică bazată pe romanul clasic al lui Jules Verne. Phileas Fogg, un inventator britanic excentric, pariază că poate înconjura globul în 80 de zile. Alături de valetul său chinez și o artistă franțuzoaică, începe o aventură contra cronometru. Cu Jackie Chan, Steve Coogan și Cécile de France.


Motanul Încălțat (Duminică, 16 iunie, ora 11:20)


Un motan rebel, prietenul său din copilărie și o pisicuță hoțomană caută ouăle Gâștei de Aur pentru a-l reabilita pe Motan, redându-i onoarea și încrederea tuturor. Vocile sunt interpretate de Antonio Banderas, Salma Hayek și Zach Galifianakis.


Domnișoara Potter (Sâmbătă, 22 iunie, ora 09:30)


O dramă biografică despre viața lui Beatrix Potter, autoarea și ilustratoarea de cărți pentru copii. Descoperiți călătoria ei creativă și lumea încântătoare a cărților bestseller „Povestea lui Peter Iepurașul”. Cu Renée Zellweger și Ewan McGregor.




Aventurile lui Tintin: Secretul Unicornului (Duminică, 23 iunie, ora 13:20)


Primul film din trilogia lui Steven Spielberg despre celebrul reporter Tintin. Spielberg aduce la viață personajul de benzi desenate al lui Hergé într-o aventură animată palpitantă. Alături de căpitanul Haddock și câinele Snowy, Tintin dezleagă un mister vechi de secole. Vocile sunt interpretate de Jamie Bell, Andy Serkis și Daniel Craig.


Maratonul Trilogiei Joaca de-a Spionii (Sâmbătă, 29 iunie, ora 11:55 – 15:35)


Pregătește-te pentru acțiune non-stop și vizionează toate episoadele din Joaca de-a Spionii! Carmen și Juni descoperă că părinții lor sunt agenți secreți, iar dispariția unor colegi îi forțează să se implice într-o serie de aventuri pline de acțiune. Cu Alexa PenaVega, Daryl Sabara și Antonio Banderas.


Zebra de Curse (Duminică, 30 iunie, ora 10:40)


O comedie de familie despre o zebră pe nume Stripes care visează să devină un cal de curse. Cu ajutorul prietenilor săi de la fermă, el sfidează șansele și participă la prestigiosul Kentucky Open. Cu Hayden Panettiere, Bruce Greenwood și Dustin Hoffman (voce).

Nu rata în luna iunie aceste filme captivante pe TV1000! Adună-ți familia, pregătește popcornul și lasă magia cinematografiei să te încânte.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!