Google Play Games pentru PC: Jocurile Android Disponibile Acum pe Windows

Bogdan Chirea
0

Google a lansat o nouă aplicație pentru PC, intitulată Jocuri Google Play, care permite utilizatorilor să caute, descarce și joace jocuri mobile direct pe computere sau laptopuri cu Windows. Aceasta oferă o serie de avantaje, printre care accesul la tastatură și mouse, sincronizarea fără probleme pe toate dispozitivele și integrarea cu sistemul de recompense Google Play Points.


Pentru a participa la versiunea beta a aplicației, PC-ul utilizatorilor trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime:


- Windows 10 (v2004)

- Hard disk Solid State Drive (SSD) cu 10 GB spațiu de stocare disponibil

- Placă grafică IntelⓇ UHD Graphics 630 sau echivalentă

- Procesor cu 4 nuclee fizice (unele jocuri necesită un CPU Intel)

- 8 GB de RAM

- Cont de administrator Windows

- Virtualizarea hardware activată


Versiunea beta este disponibilă în peste 100 de regiuni, iar orice utilizator din aceste zone cu un cont eligibil poate descărca aplicația.


Aplicația mobilă Jocuri Google Play se concentrează pe jocurile instantanee, care permit utilizatorilor să înceapă imediat jocuri ocazionale. Cu toate acestea, experiența Jocuri Google Play pe PC va oferi acces la mii de jocuri Android populare, cu noi titluri adăugate regulat.


Google a anunțat că va oferi mai multe detalii despre aplicația mobilă în viitorul apropiat. Până atunci, utilizatorii sunt încurajați să exploreze versiunea beta pentru PC și să se bucure de jocurile Android preferate pe ecranele mai mari ale calculatoarelor.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!