Marius Tucă revine pe TV la Canal 33

Bogdan Chirea
0
marius tuca canal 33

Marius Tucă se întoarce pe micile ecrane cu celebra sa emisiune, „Marius Tucă Show”, care va fi difuzată din 3 iunie 2024 la Canal 33. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până joi, de la ora 20.00, iar vinerea vor fi difuzate „Ediţii Speciale”.


Emisiunea este preluată de la publicația online Gândul, care o difuzează online pe canalele sale media.


Cunoscutul jurnalist va continua să aducă în fața publicului cele mai recente și importante informații internaționale și naționale. Emisiunea de luni seara va avea o durată de peste două ore, iar cele de marți până joi vor depăși o oră de live.


Istoria „Marius Tucă Show”


La începutul lunii martie 2024, emisiunea „Marius Tucă Show” a împlinit doi ani de activitate de la reluarea sa la Gândul, unde a adus publicului cele mai noi informații. În cele 27 de luni petrecute la Gândul, Marius Tucă a moderat peste 450 de emisiuni live, care au înregistrat aproape 30 de milioane de vizualizări pe site și pe canalul de YouTube.


Anterior emisiunea se vedea la Aleph News, post la care Tucă ajunsese ca urmare a colaborării sale cu Adrian Sîrbu. 


Marius Tucă a devenit celebru cu emisiunea sa de tip interviu la postul de televiziune Antena 1.


Jurnalistul Marius Tucă a demonstrat un talent excepțional în comentariu și o capacitate de a atrage publicul, chiar și în contextul unor schimbări politice și sociale semnificative. Potrivit gandul.ro, Marius Tucă este neobosit, penetrant și imbatabil, calități care se reflectă în succesul emisiunii sale.


În ultimii doi ani, „Marius Tucă Show” a avut ca invitați politicieni, analiști, politologi, militari de carieră și alte personalități, care au dezbătut cele mai importante evenimente ale zilei. Acest format va continua, menținând rețeta care a adus succesul emisiunii.


Emisiunea „Marius Tucă Show” se vede live pe gandul.ro și pe TV pe Canal 33 HD, într-un an plin de evenimente importante, inclusiv alegeri. 


Cu Marius Tucă la pupitru, „Marius Tucă Show” promite să ofere și în continuare conținut de calitate și analize profunde ale evenimentelor de actualitate, consolidându-și astfel statutul de emisiune de referință în peisajul media din România.


Postul de televiziune Canal 33 este disponibil in grilele operatorilor de cablu de la noi. DIGI România nu ofera postul in grila natională ci doar in grilele regionale.


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!