"Noaptea lui Vlad" are premiera pe 7 iunie în cinematografe

Bogdan Chirea
0
Noaptea lui Vlad

Ascensiunea noului val de filme independente românești continuă cu „Noaptea lui Vlad,” un proiect fantasy-istoric, un film de suflet pentru întreaga familie. 


Premiera filmului va avea loc pe 7 iunie și își propune să cucerească box office-ul din România. Cu o distribuție impresionantă și o poveste captivantă ce traversează 2000 de ani din istoria românilor, „Noaptea lui Vlad” promite să fie alegerea perfectă pentru o seară memorabilă la cinema.


„Este un proiect ambițios care a unit energii creative diverse și experiențe profesionale variate. Spune o poveste emoționantă despre super-eroi adevărați, pe care sperăm că spectatorii îi vor descoperi și redescoperi,” a declarat producătorul Dorian Stan.


„Noaptea lui Vlad” invită publicul la o aventură unică pe marele ecran, o poveste fascinantă potrivită pentru întreaga familie, în centrul căreia se află curajosul Vlad.


„Acum mai bine de un deceniu am conceput campania ‘Avem și noi Super-Eroi.’ Probabil că a fost un demers înaintea vremurilor. Am reinterpretat eroii basmelor populare românești și am produs emoție și merchandising. Acum ne îndeplinim un vis lansând un film cu protagoniști adevărați, care ne-au fascinat și care vor fascina și generațiile viitoare,” a adăugat Ștefan Vasiliu, producător al filmului.


Distribuție de Excepție și Scene Spectaculoase


Regizat de Ciprian Dumitrașcu și scris de Alex Molico, „Noaptea lui Vlad” îi are în distribuție pe Filip Alexandru Munteanu, Giulia Anghelescu, George Burcea, Costel Cașcaval, Monica Bârlădeanu, Daniel Nuță, Marius Bodochi, Marian Olteanu, Bogdan Farcaș, Corneliu Ulici, Cristian Popa, Denis Ștefan, Tomi Cristin, Ștefan Velniciuc, Radu Micu, Doru Bem, Alex Nedelcu, Ștefan Craiu și Christiana Budica.


Producția este renumită pentru cascadorii spectaculoase, realizate de cei mai experimentați cascadori români, și a beneficiat de locații impresionante precum Palatul Patriarhiei, Castelul Corvinilor, Muzeul Imersiv al Noilor Arte (MINA), Plaja sălbatică de la Vadu, Cheile Dobrogei, cetățile de la Enisala și Histria, Rezervația de Zimbri din Hațeg și Muzeul Național de Geologie.


Postproducția a fost realizată de Avanpost Media, liderul în domeniu din România și Europa de Est. Muzica filmului este compusă de Alexandru Suciu, scenografia este semnată de Adi Popa, iar costumele din șapte secole diferite sunt creația pictoriței de costume Daniela Diaconescu.


Echipa filmului va porni într-o caravană pentru a maximiza impactul primului weekend de difuzare și pentru a se întâlni cu publicul. Datele și locațiile caravanei vor fi comunicate de către compania de producție, Grivița Studio.


Din 7 iunie, „Noaptea lui Vlad” te așteaptă în cinematografe pentru a descoperi o poveste de suflet alături de Vlad și eroi adevărați din istoria noastră.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!