Noi nume anunțate la Neversea 2024: DJ Snake, Dimitri Vegas & Tinie Tempah

Bogdan Chirea
0

Mai puțin de o lună ne desparte de cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea, supranumit "the Queen of Festivals", care promite cea mai incitantă ediție de până acum, cu peste 150 de artiști, experiențe unice și momente de neuitat pregătite de organizatori.


Fanii Neversea vor avea ocazia să se bucure de performanțele unor artiști internaționali de top precum DJ Snake, Tinie Tempah și Dimitri Vegas, ale căror hituri vor aduce energie și entuziasm până la răsărit. 


DJ Snake, cunoscut pentru hituri precum “Turn Down For What” feat. Lil Jon, “Get Low” și colaborările cu Major Lazer și MØ pentru “Lean On”, va electriza atmosfera festivalului. Alte piese celebre includ “Taki Taki” cu Ozuna, Selena Gomez și Cardi B, și “Loco Contigo” cu J Balvin.


Dimitri Vegas, parte din duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike, care ocupă locul 2 în Top 100 DJ Mag, va aduce la Neversea energia sa caracteristică. Cunoscute pentru hituri precum “Mammoth”, “The Hum”, și “Tremor”, colaborările lor cu artiști precum Martin Garrix, Steve Aoki și Afrojack sunt așteptate cu nerăbdare. Dimitri Vegas și-a extins, de asemenea, cariera în cinematografie, apărând în filme precum Rambo: Last Blood și Jurassic World: Dominion.


Tinie Tempah, de șapte ori câștigător al BRIT Awards, va aduce hituri celebre precum “Written in the Stars” și colaborări cu artiști precum Zara Larsson, Labrinth și Wiz Khalifa. Muzica sa energică și spiritul efervescent vor anima publicul de pe plaja Neversea.


Artiști Români și Performanțe Internaționale


Pe lângă artiștii internaționali, scena principală va găzdui și nume mari din România precum Grasu XXL, Puya, INNA, Antonia, Delia și Alina Eremia. 


De asemenea, lineup-ul include artiști de renume precum Maluma, Nick Carter de la Backstreet Boys, Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan, Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Don Diablo, Alok, Tujamo, Gordo și Sofi Tukker.


Experiențe Muzicale Diverse


La scena The Ark, primele nume anunțate includ DubFxWoodnote, Netsky și Wilkinson. În zona DayDreaming, artiști precum Jan Blomqvist, Sara Bluma, Sébastien Léger, Shimza și Vintage Culture vor oferi patru răsărituri și apusuri de neuitat pentru fani.

Numele anunțate la The Ark


Numele anuntate la scena Day Dreaming


Neversea 2024: Un Festival cu un Mesaj


Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, promite o ediție de neegalat în 2024. Organizatorii doresc să inspire participanții să fie cea mai autentică versiune a lor, oferind patru zile în care pot să se exprime liber, fără bariere și prejudecăți. Festivalul își propune să aducă o energie feminină, reflectată în lineup, campanii, parteneri și experiențele din festival.


Angajamentul pentru Diversitate


Începând cu această ediție, Neversea își asumă misiunea de a crește procentul de femei artiste din festival. Fiecare zi va include cel puțin o artistă în lineup, subliniind angajamentul față de diversitate și incluziune.


Bilete și Detalii Eveniment


Neversea va avea loc între 4-7 iulie 2024 la Constanța. Cei interesați pot achiziționa abonamente și bilete de o zi de pe site-ul Neversea cu prețuri începând de la 56 de euro + taxe pentru o zi și 335 de euro + taxe pentru VIP 4 days.


Un Festival de Top în Lumea Evenimentelor


România se află pe harta marilor evenimente globale datorită Neversea, care a înregistrat cea mai rapidă ascensiune în Top 100 Festivals, ocupând locul 41. În cele cinci ediții anterioare, peste 1.2 milioane de fani au trăit momente memorabile pe malul mării.


Neversea continuă să fie un punct de reper pentru festivalurile de muzică, oferind experiențe unice și momente magice la fiecare ediție. Cu un lineup impresionant și o promisiune de autenticitate și diversitate, Neversea 2024 se anunță a fi un eveniment de neuitat pentru toți participanții.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!