Orange oferă acces gratuit la rețeaua 5G+ până la sfârșitul verii

Bogdan Chirea
0

Vara aceasta, Orange aduce tehnologia de top mai aproape de clienții săi rezidențiali și de business, oferindu-le acces gratuit la cea mai rapidă rețea 5G+/5G din România până la finalul lunii august. Indiferent dacă fac streaming, se joacă sau lucrează de la distanță, clienții Orange vor beneficia de o conexiune stabilă și viteze excepționale de internet mobil prin rețeaua 5G+.


Perioada Promotională: 20 Iunie – 31 August


În perioada 20 iunie – 31 august, abonații Orange și YOXO, indiferent de pachetul de servicii utilizat, și clienții PrePay pot experimenta gratuit performanțele rețelei 5G+/5G. În zonele cu acoperire, utilizatorii Orange vor avea parte de viteze de până la 1,5 Gbps, de peste patru ori mai mari decât cele oferite de rețeaua 4G+ (0,35 Gbps). Recent, rețeaua 5G+/5G a fost extinsă în Pitești și este acum disponibilă în 39 de orașe din întreaga țară. Orașele cu 100% acoperire 5G includ Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.


Oferte Speciale de Vară


Până pe 19 august 2024, cei care doresc să devină clienți Orange pot profita de oferte de portare cu discounturi de 50% și prețuri de la 3€/lună. De exemplu, abonamentul Fun 6, care oferă 20 GB internet și minute și SMS naționale nelimitate, este redus de la 6€/lună la 3€/lună. Abonamentul Fun 11, redus de la 11€/lună la 5,5€/lună, include internet 5G+ nelimitat, 5,96 GB în roaming SEE, minute și SMS nelimitate naționale și în roaming SEE, și 300 de minute internaționale. Pachetul de portare este completat de oferte la telefoane 5G și prețuri speciale la Buy-Back 5G.


Clienții Orange PrePay care aleg să migreze la abonament beneficiază și ei de reducerea de 50%. Detalii complete sunt disponibile în magazine și pe orange.ro.


Oferte "Hot Summer"


Campania "Hot Summer" aduce reduceri semnificative la telefoanele 5G, inclusiv 300€ reducere pentru HONOR Magic6 Pro, 100€ reducere pentru OPPO Reno11 F și Samsung Galaxy S23 FE, și 50€ reducere pentru iPhone 15.


Beneficii pentru Clienții YOXO


Vara aceasta, clienții YOXO pot experimenta gratuit vitezele ultra-rapide de până la 1,5 Gbps oferite de rețeaua 5G+. Clienții cu abonamente de 9 sau 19 lei, care au acces în mod normal la rețeaua 4G+, vor putea accesa vitezele 5G+, în timp ce clienții cu abonamente de 39 lei vor beneficia de un upgrade gratuit la 5G+. Singurele cerințe pentru accesarea rețelei sunt să aibă un telefon compatibil, setat pentru 5G, și să se afle în aria de acoperire a rețelei Orange 5G+/5G. Informații complete sunt disponibile pe yoxo.ro/5g/.


Bonus de 100GB pentru Clienții Noi YOXO


Până pe 28 iunie, clienții noi și cei care activează un număr nou YOXO cu un plan tarifar de 19 sau 39 lei, primesc un bonus de 100GB cadou. Bonusul poate fi activat timp de 4 luni de la primire și poate fi utilizat doar în România. Odată activat, este valabil timp de 30 de zile. 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!