Premiere Pline de Iubire la DIVA în Perioada 8-15 Iunie

Bogdan Chirea
0

În perioada 8-15 iunie, DIVA te așteaptă cu patru premiere romantice de neuitat. Fiecare poveste aduce în prim-plan o competiție profesională care devine personală, un inel de logodnă buclucaș, un loc de muncă exotic și un tur culinar delicios. 


În luna iunie, DIVA difuzează povești de dragoste în fiecare seară a săptămânii, de la ora 20:00, și în fiecare weekend, de dimineață până seara.


Seria "31 de Zile de Vară" Continuă la DIVA cu 4 Premiere ca o Vacanță


Cine e gata de vacanță?


DIVA cu siguranță este! În cadrul seriei „31 de zile de vară”, în luna iunie, DIVA difuzează povești de dragoste care au loc în peisaje de vis, în fiecare seară a săptămânii, de la ora 20:00, și în fiecare weekend, de dimineață până seara. DIVA este locul unde dragostea își găsește mereu locul.


În perioada 8-15 iunie, DIVA îți aduce patru premiere pline de iubire. Aceste filme te vor purta în locuri de vis precum Polinezia Franceză, Cappadocia, Scoția, Finlanda, Tahiti, Aruba și Toscana. Dacă ești în căutare de inspirație pentru vacanțele de vară, seria „31 de zile de vară” este perfectă!


Pașaport pentru Dragoste (8 iunie, 20:00)


Premiera: „Pașaport pentru dragoste” („Passport to Love”, 2024). Nicole (Shae Robins), blogger de călătorii, ajunge în Polinezia Franceză, unde îl întâlnește pe Kade (Mason D. Davis). Cei doi închiriază aceeași casă de vacanță și ajung să se cunoască mai bine. Filmul te va purta prin peisaje de vis din Polinezia Franceză, Cappadocia, Scoția și Finlanda.



Dragoste în Tahiti (9 iunie, 20:00)


Premiera „Dragoste în Tahiti” („Love in Tahiti”, 2023). Brielle (Lary Muller), o scafandră care recuperează obiecte pierdute, găsește un inel de logodnă aparținând lui Marcus (Oran Stainbrook). Cei doi se întâlnesc în apele Tahitiului și descoperă împreună ce le lipsește din viață: dragostea. Filmul oferă o incursiune în peisajele paradisiace ale Tahitiului.


Dragoste în Aruba (10 iunie, 20:00)


Premiera: „Dragoste în Aruba” („Love in Aruba”, 2021). Connor (David McConnell) angajează o bonă, Amber (Sashleigha Hightower), pentru fetița lui, în timp ce lucrează pe insula Aruba. Chimia dintre Amber și fetiță amintește de celebrul film „Sunetul Muzicii”.


Mai Pune Iubire (15 iunie, 20:00)


Premiera: „Mai pune iubire” („Just Add Love”, 2022). April (Laura Mitchell) trebuie să rescrie cartea de rețete sănătoase și găsește inspirația în Toscana, cu ajutorul chef-ului Roberto (Brad Johnson). Filmul, filmat în Berat, Albania, te va inspira să gătești și să călătorești.


Fie că urmărești DIVA în timpul săptămânii sau în weekend, seria „31 de zile de vară” promite să-ți ofere idei de vacanță, peisaje feerice și povești de dragoste unde iubirea triumfă mereu. Frumos, nu-i așa?

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!