Recomandări și noutăti în iunie pe canalele Warner Bros Discovery

Bogdan Chirea
0

În prima lună de vară, televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery aduc emisiuni noi, sezoane proaspete ale celor mai populare francize, Roland-Garros live, idei inspirate pentru renovări, un documentar captivant despre Taylor Swift și multe altele!


TLC


Taylor Swift este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, cu milioane de fani și albume premiate. În timp ce turneul său Eras Tour se desfășoară, TLC difuzează pe 19 iunie, de la 22:00, documentarul „Taylor Swift în instanță”. Acesta prezintă investigația CNN despre procesul intentat de compozitorii Sean Hall și Nathan Butler împotriva lui Swift pentru piesa „Shake it Off”.


În plus, TLC aduce o nouă emisiune: „Dependențe stranii: Povestea continuă” pe 27 iunie, de la ora 21:00, oferind o privire intimă asupra vieților persoanelor cu comportamente ciudate și neobișnuite.


De la începutul lunii, TLC sărbătorește Pride Month cu emisiuni speciale în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 23:00. Printre acestea se numără „Generation Drag”, „Istoria fenomenului queer”, „Trixie Motel” și „Doi designeri, o singură familie”.


EUROSPORT


În iunie, Eurosport aduce finalele de simplu feminin și masculin de la Roland-Garros, transmise în direct pe Eurosport 1 în weekendul 8-9 iunie, de la ora 15:30. De asemenea, cursa de 24 de ore de la Le Mans are loc pe 15-16 iunie, cu transmisii pe Eurosport 1 și 2.


Criteriul Dauphine pregătește cicliștii pentru Turul Franței, care începe pe 29 iunie, tot pe Eurosport 1.


Pe eurosport.ro găsiți cele mai noi știri, analize și rezultate din cele mai importante competiții.


DISCOVERY


Un nou sezon din „Goana după aur: Povestea lui Parker” începe la Discovery pe 11 iunie, de la ora 20:00, urmând povestea lui Parker Schnabel în goana după aur în Klondike.


„Bogății ascunse în magazii” revine pe 20 iunie, la ora 20:00, cu Henry Cole și Sam „The Bike Whisperer” Lovegrove căutând vehicule de epocă abandonate în Marea Britanie.


HGTV


Iunie aduce multe proiecte de redecorare și renovare! HGTV prezintă „Obiecte uitate și reinventate” pe 16 iunie, de la ora 20:30, cu Kate Humble, Max McMurdo și Zoe Pocock transformând vechiturile în noi comori.


De pe 25 iunie, la ora 20:30, „Renovăm case urâte” urmărește comedianta Retta vizitând proprietăți neplăcute și oferindu-le un premiu de 150.000 de dolari pentru renovare.


WARNER TV


Două seriale poloneze vin în iunie la Warner TV. „Rețetă pentru viață” debutează pe 7 iunie, fiind difuzat la prânz, de luni până vineri. „Viață de medic” începe pe 19 iunie, cu două episoade difuzate în premieră după-amiaza, de luni până vineri.


CARTOON NETWORK


Cartoon Network aduce noi episoade din „Craig și Dumbrava: Craig înainte de dumbravă” pe 8 iunie, de la ora 10:50, și din „Aventurile fraților ursuleți” pe 17 iunie, la ora 17:15. De asemenea, noi episoade din „Bakugan” vor fi difuzate începând de pe 3 iunie, de la ora 21:35.



CARTOONITO


Cartoonito vine cu noi seriale animate pentru întreaga familie. „Bugs Bunny: Constructorii” aduce sezonul 2 pe 10 iunie, de la ora 17:00, iar „Duminici ștrengare” începe pe 17 iunie, de la ora 16:00, cu povești amuzante despre viața de familie.



HBO & CINEMAX


HBO aduce premiere în fiecare duminică de la ora 20:00. „Creed III” pe 9 iunie, „Spiritele din Inisherin” pe 16 iunie, „Meniul” pe 23 iunie și „Anatomia unei prăbușiri” pe 30 iunie.


Cinemax aduce „Arthouse Horrors” în iunie, de la ora 21:00, cu „Tăcerea mieilor” pe 8 iunie, „Hannibal” pe 15 iunie, „Vizita” pe 16 iunie și „Split” pe 23 iunie. Cinemax 2 difuzează în fiecare luni câte un film Michael Haneke la ora 21:30: „Jocuri stranii” pe 10 iunie, „Ascuns” pe 17 iunie și „Iubire” pe 24 iunie.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!