Samsung, campanie de promovare pentru cuptoarele Bespoke

Bogdan Chirea
0


Samsung Electronics a lansat campania „Gătesc ce îmi spune cuptorul meu cu AI”, care pune în prim-plan gama sa de cuptoare dotate cu tehnologie AI, menite să aducă un plus de eficiență și ușurință în bucătăriile românilor. Campania își propune să demonstreze cum inteligența artificială poate transforma complet experiența gătitului.


Dana Rogoz și Ela Crăciun, ambasadoare Samsung și parte a acestei campanii, arată pe Instagram cum folosesc cuptoarele Samsung și aplicația SmartThings pentru a pregăti rețete delicioase. Ele au acceptat provocarea de a recrea o serie de preparate create de un instrument de Generative AI, demonstrând cât de simplu este, cu ajutorul produselor inteligente și a conectivității oferite de aplicația SmartThings, să aduci la viață o mulțime de preparate creative și gustoase. Aceste demonstrații practice evidențiază modul în care tehnologia AI simplifică și îmbunătățește gătitul zilnic.


Freshful este partener Samsung în acest proiect, furnizând ingredientele folosite de Dana Rogoz și Ela Crăciun pentru prepararea rețetelor lor.


„Suntem încântați să aducem în atenția publicului noile posibilități pe care tehnologia AI le oferă în gătitul modern. Dorim să subliniem modul în care aceste tehnologii pot transforma experiența de gătit în căminul fiecărui utilizator. Este o oportunitate pentru noi să evidențiem cum inteligența artificială poate simplifica și îmbunătăți procesul de preparare a mâncărurilor, oferind astfel un nivel superior de confort și eficiență în bucătărie”, a declarat Simona Panait, Head of Marketing Samsung Electronics România & Bulgaria.


Oferte speciale și funcționalități inteligente


Pentru consumatorii interesați să facă un upgrade la un cuptor Bespoke de la Samsung, există posibilitatea de a utiliza codurile ELA15 sau DANA15 pentru o reducere de 15% la selecția de cuptoare de pe pagina Samsung până pe 31 iulie.


Cuptoare inteligente pentru un cămin modern


Cuptoarele inteligente de la Samsung sunt echipate cu Wi-Fi încorporat, camere interne, tehnologie AI și compatibilitate cu aplicația SmartThings, oferind funcționalități avansate și conectivitate pentru o casă cu adevărat inteligentă. Iată câteva dintre beneficiile pe care le aduc utilizatorilor:


Pro Cooking: Folosind Inteligența Artificială și camera încorporată, cuptoarele Samsung din generația 2024 identifică ingredientele și ajustează automat temperatura și programul de gătit. Utilizatorii pot monitoriza stadiul de gătire și filma procesul direct din cuptor, prin intermediul telefonului.

Gătire la aburi: Funcția Dual Cook Steam™ permite prepararea mâncărurilor mai sănătoase, iar funcția Add Steam asigură preparate crocante la exterior și fragede la interior.

Dual Cook: Permite gătirea simultană a două preparate diferite, fiecare cu propriile setări de temperatură și timp.

Programe de gătit: Include Air Fry pentru alimente crocante cu mai puțin ulei și Air Sous Vide pentru menținerea unei temperaturi uniforme, prevenind gătirea excesivă și uscarea alimentelor.

Control de la distanță: Cu aplicația SmartThings, utilizatorii pot controla și monitoriza cuptorul de oriunde.

Recomandări personalizate: Aplicația oferă rețete personalizate și creează un plan săptămânal pentru mese.

Ghidare pas cu pas: Oferă o experiență de gătit ghidată, asigurând rezultate perfecte de fiecare dată.

Monitorizarea consumului de energie: Aplicația SmartThings permite vizualizarea în timp real a consumului de energie și ajustarea setărilor pentru economisirea energiei și reducerea costurilor.


Samsung continuă să inoveze în domeniul electrocasnicelor inteligente, aducând tehnologia AI în bucătăriile românilor și oferindu-le astfel un nivel superior de confort și eficiență.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!