Samsung Galaxy S24 Ultra va îmbunătăți experiența de vizionare a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Bogdan Chirea
0

Samsung Electronics Co., Ltd., partener mondial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, a anunțat planurile sale alături de Comitetul Internațional Olimpic (CIO) și Serviciile de Difuzare Olimpice (OBS) pentru a îmbunătăți experiența de vizionare a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Samsung Galaxy S24 Ultra va juca un rol esențial în capturarea și distribuirea imaginilor de la ceremonia de deschidere de pe râul Sena și de la competițiile de navigație.


În calitate de partener oficial pentru echipamente de comunicații wireless și calcul, Samsung va utiliza tehnologia sa mobilă avansată și conectivitatea 5G pentru a oferi o perspectivă mai apropiată asupra competițiilor. Această inițiativă își propune să contribuie la realizarea promisiunii Jocurilor de la Paris 2024 de a fi cele mai deschise și accesibile din istorie.


„Suntem onorați să colaborăm cu CIO și OBS pentru a furniza imagini de înaltă calitate care vor face parte dintr-o serie de premiere la Paris 2024, aducând fanii mai aproape de emoția competiției”, a declarat Stephanie Choi, vicepreședinte executiv și șef al departamentului de marketing al diviziei Mobile eXperience de la Samsung Electronics.


Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 va avea loc pentru prima dată în afara unui stadion, pe râul Sena, unde 10.500 de sportivi vor defila în bărci desemnate pentru fiecare delegație națională. Samsung va instala peste 200 de smartphone-uri Galaxy S24 Ultra pe ambarcațiunile sportivilor pentru a capta imagini HDR de înaltă calitate, distribuite printr-o rețea exclusivă 5G furnizată de Orange, partenerul oficial de rețele mobile al Paris 2024.

De asemenea, Samsung va utiliza aceeași tehnologie pentru competițiile de navigație din Marsilia, instalând Galaxy S24 Ultra pe fiecare barcă de competiție, permițând fanilor să trăiască emoția cursei alături de sportivi.


„Colaborarea cu Samsung ne va permite să oferim o perspectivă originală asupra Parisului 2024, schimbând modul în care fanii vor experimenta competiția”, a declarat Yiannis Exarchos, Director General al OBS.


Samsung își continuă astfel angajamentul de a sprijini transformarea digitală și de a oferi tehnologii de vârf la Jocurile Olimpice, consolidându-și moștenirea în sprijinul acestor evenimente majore. Detalii suplimentare despre utilizarea tehnologiei Samsung la Paris 2024 vor fi dezvăluite în săptămânile următoare.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!