Seria filmelor thriller aduce tensiunea pe ecranele DIVA în iulie

Bogdan Chirea
0

Începând cu 4 iulie, de la ora 20:00, DIVA te invită să explorezi o nouă serie de filme thriller în serile de joi și vineri. Poveștile tensionate difuzate promit să aducă în prim-plan bărbați seducători și periculoși, case bântuite și femei hotărâte să-și ia destinul în propriile mâini.


Pasionații de thrillere vor fi încântați să afle că seria din iulie va include 8 premiere și va continua și în august! Descoperă mai multe detalii despre această serie de povești intense din lumea televiziunii:


4 iulie – „Văduva sedusă” („A Widow Seduced”, 2023)

În centrul atenției este Kellie Gibson (interpretată de Natalie Brown), o văduvă care se îndrăgostește de Dan Smith (Gray Powell), un om de afaceri aparent perfect. Dar farmecul său ascunde un secret mortal. Ann Pîrvu, actrița de origine română, face parte din distribuție, aducând un plus de intrigă.



5 iulie – „Ghidul soției pentru crimă” („Good Wife’s Guide to Murder”, 2023)

Kate Kelsey (Nola Martin), autoarea unui vlog popular despre femei care și-au omorât soții, devine principalul suspect în cazul omorului propriului soț. Vlogul ei este plin de sfaturi despre cum să comiți crimă perfectă, dar acum trebuie să-și aplice propriile tehnici de apărare.



11 iulie – „Travaliu, minciuni și crimă” („Labor, Lies and Murder”, 2022)

Hailey (Brooke Burfitt) și Joe (Jason Burkey) vor să aibă o naștere acasă, dar planurile lor sunt amenințate când apar indicii că cineva dorește să le fure bebelușul. Suspiciunile cad fie asupra doulăi lor, Bea (Poppy George), fie asupra unei alte femei gravide.



12 iulie – „Casa bântuită” („Ruthless Realtor”, 2020)

Annie (Lily Anne Harrison) și Ralph Savage (Brian Ames) descoperă că casa pe care au cumpărat-o este bântuită de o fantomă reală. Meg Atkins (Christie Burson), agenta imobiliară care le-a vândut casa, nu le-a spus adevărul despre istoria terifiantă a locuinței.


18 iulie – „Ai ucide pentru mine?” („Would You Kill for Me? The Mary Bailey Story”, 2023)

Inspirat dintr-o poveste reală, filmul relatează povestea a trei femei – o bunică, o fiică și o nepoată – care hotărăsc să scape definitiv de abuzul unui bărbat din viața lor. Melissa Joan Hart și Olivia Scriven aduc la viață această dramă complexă.


19 iulie – „Secretele de la muzeu” („Secrets at the Museum”, 2023)

Natalie (Chelsea Vale), o artistă independentă, moștenește un muzeu celebru de la tatăl ei. În căutarea adevărului despre moartea misterioasă a tatălui său, descoperă nu doar opere de artă furate, ci și un pericol iminent pentru viața ei.

25 iulie – „Fanul ucigaș” („Fatal Fandom”, 2022)

Starul pop Eden Chase (Chaley Rose) angajează un bodyguard, Jackson Reed (Pete Ploszek), care ascunde propriul secret întunecat. Heather Morris completează distribuția, oferind o serie de întorsături inedite în această dramă.



26 iulie – „Un ucigaș în familie” („Is There a Killer in My Family?”, 2020)

O vacanță romantică devine o investigație sinistră pentru Carly Travers (Anna Hopkins) și soțul ei Kevin (Christopher Jacot), care descoperă o crimă nerezolvată în vila în care s-au cazat.


Nu rata seria „Filmele Thriller din iulie” pe DIVA în perioada 4-26 iulie, joia și vinerea de la ora 20:00. Vei fi captivat de fiecare episod în care tensiunea și misterul domină întreaga acțiune!

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!