SkyShowtime anunță noi seriale, filme și producții originale care vor fi lansate în 2024 și ulterior

Bogdan Chirea
0

Serviciul de streaming SkyShowtime, disponibil și la noi, anunță un line-up impresionant de seriale, filme și producții originale care vor fi lansate în 2024 și ulterior. Noi seriale originale anunțate includ producții spaniole precum Las Pelotaris 1926 și Mamen Mayo, și un documentar despre legenda sportului danez Schmeichel


Seriale noi și exclusive care vor apărea pe platformă includ Landman, creat de Taylor Sheridan și Christian Wallace, cu Billy Bob Thornton și Demi Moore în rolurile principale, și The Day of the Jackal cu Eddie Redmayne și Lashana Lynch


Seriale de succes care revin cu noi sezoane includ Frasier (S2), Poker Face (S2), Lioness (S2), Tulsa King (S2) și Yellowstone (S5B)


SkyShowtime a anunțat lista sa de noi și exclusive programe de divertisment care vor avea premiera pe platformă în 2024 și ulterior.


În calitate de casă exclusivă pentru cele mai bune seriale de la Paramount, NBCUniversal și Sky Studios, SkyShowtime a confirmat o serie de titluri pline de vedete care vor fi disponibile pentru abonați mai târziu în acest an.


Seriale exclusive


Printre serialele exclusive în pregătire se numără The Day of the Jackal, o adaptare în 10 episoade bazată pe romanul seminal al lui Frederick Forsyth și filmul premiat din 1973 al Universal Pictures. Această reinterpretare contemporană a thrillerului iconic îl are în rol principal pe Eddie Redmayne, câștigător al premiilor Oscar, Tony și BAFTA, în rolul asasinului solitar și de neoprit, și pe Lashana Lynch în rolul Biancăi, o agentă MI6 tenace în căutarea neobosită de a-l prinde. Úrsula Corberó, vedeta din La Casa De Papel, joacă rolul Nuriei, aflată în inima vieții personale a Asasinului, fără să știe cine este el cu adevărat.


Producții de Taylor Sheridan


SkyShowtime a confirmat și Landman, o poveste modernă despre căutarea de avere în lumea platformelor petroliere, cu Billy Bob Thornton și Demi Moore în rolurile principale. Serialul va fi disponibil exclusiv pe platformă mai târziu în acest an.


Alte producții


The Donovans, o dramă în 10 episoade inspirată vag din serialul de succes Ray Donovan, scrisă de creatorul Top Boy, Ronan Bennett, cu Guy Ritchie în calitate de regizor și producător executiv, a fost de asemenea anunțată.


Documentare


SkyShowtime a extins și oferta sa de documentare, cu Schmeichel, un documentar despre legendarul portar danez Peter Schmeichel, și Klitschko: More Than a Fight, regizat de Kevin Macdonald, despre fostul campion mondial la box Vitali Klitschko și fratele său Wladimir.


Producții locale


SkyShowtime continuă să își mărească portofoliul de programe originale pentru publicul local. În plus față de Schmeichel, au fost anunțate și serialele spaniole Las Pelotaris 1926 și Mamen Mayo. SkyShowtime a anunțat recent și distribuția pentru serialul polonez original Śleboda, care a început filmările în aprilie, cu Maria Dębska, Maciej Musiał și Piotr Pacek în rolurile principale.


Seriale de succes


SkyShowtime oferă de asemenea o serie de seriale de succes care revin cu noi sezoane, inclusiv Frasier (S2), Funny Woman (S2), Poker Face (S2), Tulsa King (S2), Lioness (S2) și Yellowstone (S5B).


Filme de succes


SkyShowtime va adăuga la colecția sa impresionantă de filme și o selecție de premiere cinematografice, inclusiv: Bob Marley: One Love, Mean Girls, Migration și nominalizatul la Oscar pentru Cel mai bun film, The Holdovers.


Datele exacte ale premierelor pentru toate aceste programe vor fi anunțate ulterior.


Achiziții recente


SkyShowtime a achiziționat recent peste 135 de seriale și filme care vor fi adăugate pe platformă. Acestea includ succese nord-europene precum Ett Sista Race, Englemagaren, Den Første, Margrete, Tilsammans99, Triangle of Sadness și Utvandrarna, prin parteneriate cu SF Studios și Nordisk Film. De asemenea, au fost achiziționate o serie de seriale și filme spaniole apreciate de critici de la Atresmedia și Mediaset España, cu titluri precum Celda 211, El Barco, El Desconocido, El Príncipe, Ocho Apellidos Vascos și Palmeras en la Nieve.


Declarații oficiale


Monty Sarhan, CEO SkyShowtime, a declarat: „SkyShowtime este foarte încântat să împărtășească lista puternică de producții noi și exclusive care vor veni pe platformă în 2024 și ulterior. Continuăm să reprezentăm cele mai bune producții de la Hollywood pentru membrii noștri, cu titluri pline de vedete precum Landman și The Day of the Jackal, alături de noi sezoane ale favoritelor publicului, precum Yellowstone S5B și Frasier.”


Kai Finke, Chief Content Officer SkyShowtime, a adăugat: „Oferta de divertisment SkyShowtime este mai convingătoare ca niciodată pentru membrii noștri și anul viitor va fi și mai mare și mai bun. Suntem deosebit de mândri să împărtășim veștile despre noile noastre comisioane originale locale în Spania și Danemarca, completând lista noastră de seriale și filme globale exclusive. De la hituri care revin precum Lioness (S2), Tulsa King (S2) și Poker Face (S2) la titluri premiate cu Oscar precum The Holdovers sau documentarul viitor Klitschko: More Than a Fight, există ceva pentru toată lumea.”


SkyShowtime este disponibil direct pentru consumatori prin aplicația SkyShowtime pe dispozitive Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare conectate LG și Samsung, anumiți parteneri de distribuție și prin site-ul web.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!