TCL te invită să urmărești EURO 2024 pe cel mai mare televizor QD-Mini LED din lume

MediaBlog
0

Cu ocazia Campionatului European de Fotbal, TCL te așteaptă la terasa Hop Garden din București începând cu data de 17 iunie, unde va fi expus cel mai mare televizor QD-Mini LED din lume. 


Pe tot parcursul campionatului, fanii fotbalului vor putea urmări meciurile echipelor preferate pe uriașul ecran de 115 inchi al televizorului TCL X955 Max, bucurându-se de momente emoționante și imagini spectaculoase alături de cei dragi.


Primul meci al României va avea loc la München împotriva Ucrainei, pe 17 iunie, de la ora 16:00. Echipa națională va juca ulterior împotriva Belgiei pe 22 iunie, la Köln, și împotriva Slovaciei pe 26 iunie, la Frankfurt.


În premieră, suporterii vor avea ocazia să trăiască intensitatea meciurilor Naționalei pe ecranul gigant al televizorului TCL X955 Max. 


Acesta folosește tehnologia QD-Mini LED, având peste 20.000 de zone cu iluminare variabilă, oferind imagini cu o luminozitate și un nivel de detaliu impresionante. Prin combinarea tehnologiilor QLED și OLED, TCL a reușit să atingă o precizie la nivel de pixel, revoluționând iluminarea de fundal tradițională.


Suporterii sunt invitați să își susțină echipele preferate începând de luni, 17 iunie, la terasa Hop Garden, situată pe Splaiul Unirii nr. 225, în București. În plus, participanții vor avea ocazia să se înscrie la tombola organizată de TCL pentru șansa de a câștiga un televizor TCL QLED Smart 65T7B cu diagonală de 65 inchi.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!