Telekom Romania Mobile este partener de telecomunicații la Neversea

Bogdan Chirea
0


Anul acesta vine cu noutăți în materie de parteneriate media pentru marile festivaluri de la noi. Prima noutate inrteresantă este legată de intrarea Telekom Mobile în acest teritoriu de parteneriate, operatorul devenind pentru prima oară partener de comunicații al unui eveniment de asemenea amploare după ce Orange a renunțat la colaborarea de ani de zile cu organizatorii Untold și Neversea.


În câteva zile, începe festivalul Neversea, cel mai mare festival pe plajă din Europa. Ajuns la a șasea ediție, festivalul promite un lineup impresionant pentru zecile de mii de fani care vor fi prezenți între 4 și 7 iulie pe plaja Neversea Beach din Constanța. Anul acesta, Telekom Romania Mobile se alătură festivalului ca Partener Exclusiv de Telecomunicații, asigurând internet mobil și servicii de voce pe parcursul evenimentului.


„Suntem încântați de acest parteneriat cu Neversea, care ne oferă ocazia să furnizăm o rețea de telecomunicații de înaltă calitate, recunoscută în industrie. Toți clienții noștri, fie utilizatori ai cartelei Nelimitat, fie abonați persoane fizice sau juridice, vor putea beneficia de fiabilitatea rețelei Telekom Romania Mobile,” a declarat Mircea Hațegan, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile.


„Suntem foarte fericiți să anunțăm parteneriatul cu Telekom Romania Mobile, care va oferi fanilor Neversea conexiunea la internet mobil necesară pentru a împărtăși toate momentele memorabile ale festivalului. Probabil vom stabili noi recorduri de trafic de internet pe metru pătrat,” a adăugat Flavia Gherman, Head of Partnerships UNTOLD Universe.


Conectivitate Avansată pentru Fanii Neversea


Fanii Neversea se vor putea bucura de rețeaua Telekom 5G și vor putea efectua apeluri vocale prin serviciul nou lansat VoWiFi, care permite apeluri vocale printr-o conexiune WiFi, indiferent de acoperirea rețelei mobile. Telekom va oferi, de asemenea, acces la internet pentru festival, transmisii live și peste 100 de puncte de acces WiFi pentru personalul festivalului.


Oferte Speciale pentru Noii Clienți


Pentru cei care nu sunt încă clienți Telekom Romania Mobile, va exista pe plaja Neversea Beach o ofertă de portare în rețea la prețul promoțional de 3 euro, atât pentru abonamente, cât și pentru cartele preplătite.


Experiențe Nelimitate


Telekom Mobile Romania vă așteaptă la Neversea cu multe surprize și, mai ales, cu o conexiune de internet mobil nelimitată, pentru a vă permite să faceți live-uri și să postați pe Instagram seară de seară, fără oprire.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!