Turul Ciclist al Franței difuzat pe Eurosport și Max

Bogdan Chirea
0

Începând de sâmbătă, 29 iunie, Eurosport și Max vor difuza cea mai importantă cursă de ciclism din lume, Turul Franței. De la startul din Florența, Italia, până la etapa finală istorică de la Nisa pe 21 iulie, spectatorii pot urmări întreaga ediție a 111-a a cursei pe Eurosport și pe platforma de streaming Max.


Experiență Completă de Vizionare


Max oferă cea mai bună experiență de vizionare a Tour de France, prezentând în direct fiecare moment al fiecărei etape. Abonații pot selecta comentariul audio și pot derula înapoi la momentele cheie ale cursei prin intermediul marcajelor cronologice ale platformei. Analizele vor fi prezentate de experții Eurosport folosind inovații de ultimă oră și instrumente de analiză, îmbunătățind experiența fanilor ciclismului.


Transmisiunea Tour de France Femmes


Pe lângă cursa masculină, Eurosport va transmite live fiecare etapă a Tour de France Femmes avec Zwift pe Max. Noi povești și eroine se vor afirma de la startul din Rotterdam pe 12 august, până la finalul emblematic de pe Alpe d'Huez pe 18 august.


Pentru a ilustra povestea celor mai mari cicliste din lume, Eurosport lansează un nou serial captivant în trei părți, "Second to None". Coprodus cu Sweetshop & Green și Yuzu Productions, și regizat de Sonia Dauger, documentarul oferă acces fără precedent la cursa și pregătirea echipei Lidl-Trek din 2023. După un debut dezamăgitor în Tour de France Femmes 2022, echipa Lidl-Trek revine pentru revanșă. "Second to None" prezintă momentele bune și rele înaintea și în timpul celei mai mari curse din lume, ilustrând sportul în forma sa cea mai pură.


Documentarul include interviuri exclusive cu sportivele echipei Lidl-Trek, inclusiv Lizzie Deignan, Elisa Longo Borghini, Elisa Balsamo, Amanda Spratt și Lucinda Brand, precum și cu prezentatoarea Eurosport Orla Chennaoui. Primul episod va avea premiera pe Eurosport 1 și Max pe 6 iulie, urmat de episoadele doi și trei pe 13 și 20 iulie.


Rivalități și Favoriți


În ediția masculină a Turului Franței, slovenul Tadej Pogacar (câștigătorul Giro d’Italia 2024) și danezul Jonas Vingegaard (câștigătorul Turului Franței 2023) sunt favoriții principali. Alți concurenți de urmărit sunt Remco Evenepoel și Primoz Roglic, ambii câștigători de Mare Tur.


În cursa feminină, olandeza Demi Vollering, campioana en-titre, va încerca să obțină al doilea titlu consecutiv, având o concurență puternică din partea polonezei Kasia Niewiadoma și a belgiencei Lotte Kopecky.


Declarații și Echipa de Experți


Scott Young, Group SVP Content, Production and Business Operations WBD, a declarat: „Suntem la începutul uneia dintre cele mai importante perioade din ciclism, cu toată acțiunea de la Jocurile Olimpice Paris 2024 intercalată între edițiile masculine și feminine ale celei mai faimoase curse pe etape din lume. Poziția noastră de Gazdă a Ciclismului ne permite să spunem poveștile cicliștilor din pluton unui public larg din Europa. Cu aceleași niveluri de producție pentru cursele masculine și feminine, acoperirea noastră a Tour de France și Tour de France Femmes va fi de neegalat. Așteptăm cu nerăbdare ca fanii să se bucure de acoperirea noastră extraordinară a curselor și să pătrundă mai adânc în lumea ciclismului prin conținut nou și captivant, precum 'Second to None'."


Eurosport a reunit pentru cele două curse o echipă impresionantă de experți internaționali, formată din foști câștigători de etape în Marele Tur, campioni naționali și vedete ale plutonului.


Echipa de Experți pentru Turul Franței


Adam Blythe, Robbie McEwen, Dani Rowe și Orla Chennaoui (Marea Britanie)

Bernie Eisel, Robert Bengsch și Jens Voigt (Germania)

Jacky Durand, Steve Chainel și Philippe Gilbert (Franța)

Riccardo Magrini, Wladimir Belli și Moreno Moser (Italia)

Alberto Contador și Eduardo Chozas (Spania)

Bobbie Traksel (Țările de Jos)

Jesper Worre (Danemarca)

Reporteri: Laura Meseguer, Matt Stephens, Hannah Walker, Anders Mielke și Louis-Pierre Frileux

Echipa de Experți pentru Cursa Feminină

Laura Winter, Dani Christmas și Dani Rowe, acompaniați de Matt Stephens și Iris Slappendel


Evenimente Ciclism în 2024

Turul Franței se încheie cu puțin înaintea Jocurilor Olimpice Paris 2024, unde primul contratimp individual olimpic va avea loc la doar șase zile după finalul La Grande Boucle. A treia ediție a Tour de France Femmes va începe pe 12 august, la doar opt zile după cursa feminină de șosea de la Paris. Ultimul Mare Tur al anului, La Vuelta a España, începe pe 17 august și se încheie pe 8 septembrie.


Astfel, Eurosport și Max sunt singurele locuri unde fanii pot urmări fiecare etapă din fiecare Mare Tur și fiecare competiție olimpică de ciclism.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!