UNTOLD LANSEAZĂ CAMPANIA BAC DE 10

Bogdan Chirea
0

Creatorii UNTOLD sprijină excelența în educație prin inițiativa "BAC DE 10", una dintre cele mai longevive campanii de încurajare a performanței. Anul acesta, elevii care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat vor fi recompensați cu un abonament General Access pentru cele patru zile de UNTOLD.


Suport pentru Educație și Performanță


De-a lungul ultimilor 9 ani, UNTOLD a oferit acces gratuit și experiențe de neuitat pentru peste 1.500 de absolvenți care au obținut nota 10. Campania "BAC DE 10" continuă să promoveze importanța educației și excelenței academice.


Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD Universe, a declarat:


„Suntem mândri să lansăm a 10-a ediție a campaniei 'Bac de 10'. Este cadoul nostru pentru toți elevii de liceu care au demonstrat excelență și determinare pe parcursul celor patru ani de studiu. Prin această inițiativă, dorim să recompensăm motivația și performanța elevilor care au obținut nota 10 la examenul de bacalaureat. În fiecare an oferim acestor tineri excepționali oportunitatea de a experimenta universul magic al festivalului UNTOLD. Sperăm ca și în acest an să avem alături de noi cât mai mulți elevi de 10, pentru a sărbători împreună reușitele lor remarcabile și pentru a-i inspira să viseze.”


Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland România, a adăugat:


„Noi, la Kaufland, susținem educația și suntem alături de toți elevii care dau examenul de Bacalaureat vara aceasta. Efortul pentru un rezultat de 10 nu e mic și merită răsplătit, de aceea continuăm campania 'Bac de 10' împreună cu UNTOLD. Dar aș vrea să las un gând: important în viață nu sunt notele, ci să fim buni unii cu alții și să ne implicăm. Implicarea e cea care face diferența.”


Detalii Campanie


Campania "Bac de 10", ajunsă la cea de-a 10-a ediție, este organizată cu sprijinul Kaufland România. Toți elevii care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat primesc un abonament gratuit de patru zile la festivalul UNTOLD. Abonamentele pot fi ridicate din zona de "Acreditări" de la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, începând cu prima zi a festivalului, pe baza unei dovezi (foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc).


Elevii înscriși la examenul de Bacalaureat în sesiunea de vară pot achiziționa abonamente la UNTOLD la un preț special, cu un discount de 40 de euro, până pe 30 iulie. Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanța lor pot accesa linkul: UNTOLD Bac de 10.


UNTOLD 2024


UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, se va desfășura între 8 și 11 august în Cluj-Napoca. Ediția din acest an va include artiști de renume mondial precum Sam Smith, Swedish House Mafia, Lenny Kravitz, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan, Solomun, Carl Cox, Fisher, Martin Garrix, Zerb și mulți alții.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!