Untold și Neversea lansează campania Student de 10

Bogdan Chirea
0

"STUDENT DE 10" ÎI PREMIAZĂ PE STUDENȚII CU REZULTATE EXCEPȚIONALE CU ACCES GRATUIT LA CELE MAI MARI FESTIVALURI: UNTOLD ȘI NEVERSEA.


Festivalurile UNTOLD și Neversea își continuă tradiția de a sprijini excelența academică prin cea de-a treia ediție a campaniei "Student de 10". Această inițiativă, susținută de Kaufland România, oferă studenților de la universitățile de stat care au obținut nota 10 în sesiunea de vară acces gratuit la cele două mari evenimente muzicale.


Studenții care au trecut cu succes sesiunea de vară vor putea achiziționa abonamente la UNTOLD și Neversea cu un discount de 40 de euro.


Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD Universe, declară:


"Campania 'Student de 10' este dedicată tinerilor cu rezultate academice excepționale. Este un mod prin care răsplătim excelența și performanța în educație, oferindu-le acestor studenți experiențe de neuitat la festivalurile UNTOLD și Neversea. Inițiativa noastră subliniază angajamentul de a susține și încuraja tinerii să aspire la performanță, recunoscând eforturile lor academice prin experiențe memorabile. Campania promovează nu doar valorile educației și dedicării, ci și motivația de a continua să exceleze."


Estera Anghelescu, Director Recrutare și Brand de Angajator la Kaufland România & Moldova, adaugă:


"Credem că munca trebuie răsplătită, iar performanța recunoscută. De aceea, susținem de trei ani la rând studenții de nota 10 prin parteneriatul cu Neversea și UNTOLD. Este important să arătăm că rezultatele lor contează și că merită recunoașterea adecvată. Avem nevoie de tineri responsabili și pasionați de domeniile lor de studiu. Această filosofie se reflectă și în cadrul companiei Kaufland, unde oferim programe dedicate tinerilor, inclusiv internshipuri, traineeshipuri, joburi part-time și entry-level. Îi invităm pe toți studenții de nota 10, și nu numai, să se bucure la Neversea și UNTOLD de o pauză binemeritată de distracție și să ne viziteze la zona DayDreaming by Kaufland din cadrul festivalurilor pentru experiențe inedite, premii și informații despre oportunitățile de carieră."


Cum te poți înscrie:


Studenții care vor să fie răsplătiți pentru performanțele lor academice se pot înscrie în campanie accesând următoarele link-uri: https://wkf.ms/4ckXexU pentru UNTOLD și https://wkf.ms/45FioVx pentru Neversea. Formularul de înscriere se completează online.


Despre UNTOLD și Neversea:


UNTOLD, clasat pe locul 3 la nivel internațional, se va desfășura între 8 și 11 august în Cluj-Napoca. Line-up-ul din acest an include artiști și DJ de renume mondial precum Sam Smith, Swedish House Mafia, Lenny Kravitz, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan, Solomun, Carl Cox, Fisher, Martin Garrix, Zerb și mulți alții.


Neversea, cel mai mare festival de muzică de pe o plajă din Europa, ajunge la a 6-a ediție și va avea loc între 4 și 7 iulie în Constanța. Peste 100 de artiști naționali și internaționali, inclusiv Maluma, Nick Carter, G-Eazy, Bebe Rexha, Tinie Tempah, DJ Snake, Dimitri Vegas, Sofi Tukker, Steve Aoki, Mahmut Orhan, Salvatore Ganacci, Tujamo și alții, vor urca pe scenă pentru a oferi participanților momente de neuitat.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!