Vertiv lansează soluții end-to-end pentru putere și răcire AI

Bogdan Chirea
0

Vertiv lansează soluții end-to-end pentru putere și răcire AI, simplificând infrastructura centrelor de date în EMEA.


Pe măsură ce inteligența artificială (AI) și procesarea de înaltă performanță (HPC) continuă să transforme peisajul centrelor de date, Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a anunțat lansarea unui nou portofoliu de soluții de infrastructură de înaltă densitate pentru centre de date, destinat să susțină cerințele crescute de putere și răcire ale AI. 


Acum disponibil în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), Vertiv™ 360AI este proiectat pentru a accelera implementările AI la orice scară, oferind soluții de la rack-uri pentru teste pilot și Edge AI, până la centre de date complete pentru antrenarea modelelor AI.


Provocările alimentării și răcirii AI


Inteligența artificială și procesarea accelerată generează o cerere fără precedent pentru putere și răcire, cu o densitate estimată de până la 500 kW per rack. Acest lucru face ca proiectarea și implementarea infrastructurii de alimentare și răcire să devină mult mai complexe. Vertiv 360AI oferă o soluție simplificată pentru aceste nevoi, cu un portofoliu complet de soluții de alimentare, răcire și servicii care abordează provocările complexe aduse de revoluția AI. Soluțiile Vertiv 360AI includ designuri validate și soluții pre-proiectate, oferind beneficiul expertizei aprofundate Vertiv și reducând ciclurile de proiectare.


Lansarea în EMEA


„După succesul lansării în America de Nord, suntem entuziasmați să aducem portofoliul Vertiv 360AI în EMEA și să sprijinim planurile AI ale clienților noștri”, a declarat Karsten Winther, președinte pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) la Vertiv. 


„Soluțiile noastre oferă o abordare simplificată pentru infrastructura AI scalabilă, abordând provocările în continuă evoluție generate de procesarea de înaltă performanță. Vertiv™ 360AI este proiectat pentru a ajuta la accelerarea modernizării centrelor de date Edge răcite cu aer și a centrelor de date enterprise, precum și la dezvoltarea proiectelor hyperscale greenfield.”


Soluții modulare și flexibile


Vertiv™ 360AI include soluții modulare prefabricate care permit clienților să implementeze AI fără a perturba sarcinile de lucru existente și fără a consuma spațiu suplimentar. Soluțiile inițiale Vertiv 360AI pot alimenta și răci peste 130 kW per rack și includ modele optimizate pentru modernizarea infrastructurii existente.


Prezentarea Vertiv 360AI


Vertiv 360AI va fi prezentat la Datacloud Global Congress (5-6 iunie, Cannes, Franța) și în cadrul turneului EMEA al Vertiv AI Solutions Innovation Roadshow.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!