7 bestsellere internaționale care îți fac vacanța de vară mai frumoasă de la Editura Trei

Bogdan Chirea
0

Recompensați cu premii prestigioase, șapte autori internaționali publicați la Editura Trei își demonstrează încă o dată talentul și imaginația prin șapte romane excepționale, devenite rapid bestsellere. Aceste cărți captivante își vor transporta cititorii în universuri pline de tensiune și dorință, oferindu-le destine imprevizibile dezvăluite progresiv.


Demon Copperhead de Barbara Kingsolver

Câștigătoare a premiilor Pulitzer Prize 2023 și Women’s Prize for Fiction 2023, precum și alegerea Oprah’s Book Club 2022, această poveste urmărește viața unui băiat născut de o mamă adolescentă dependentă de droguri. Băiatul, fără alte atuuri în afară de frumusețea și părul arămiu moștenite de la tatăl decedat, trebuie să înfrunte singur numeroase provocări. Barbara Kingsolver creează un omagiu adus lui Dickens și un protest față de realitățile sociale actuale din America.


Portretul căsătoriei de Maggie O’Farrell

Despre această carte, Reese Witherspoon afirmă că „nu a putut lăsa din mână această poveste incredibilă și adevărată". Maggie O’Farrell, autoarea bestsellerului Hamnet, explorează viața Lucreziei, măritată peste noapte cu Alfonso d’Este. Povestea o urmărește pe Lucrezia în timp ce încearcă să-și găsească locul la o curte străină, înconjurată de obiceiuri ciudate și un soț enigmatic.


Bărbații de Holly Gramazio

Această carte, deopotrivă amuzantă și profundă, se concentrează pe ideea schimbării, în special a soților. Lauren, revenită acasă într-o noapte, găsește un bărbat necunoscut care pretinde că îi este soț. Pe măsură ce încercă să înțeleagă ce se întâmplă, descoperă că viața ei se poate schimba la fel de simplu ca schimbarea unui bec.


Țara celorlalți: Priviți-ne cum dansăm! de Leïla Slimani

Continuarea romanului Cântec lin, câștigător al premiului Goncourt, această carte urmărește viața unei familii în Marocul anului 1968. Mathilde și Amin par să aibă o viață prosperă, dar aparențele încep să se destrame odată cu revenirea fiicei lor, Aïcha, de la studii.


Casa ușilor de Tan Twan Eng

Nominalizat la Booker Prize 2023, acest roman fermecător despre dragoste și trădare, colonialism și revoluție, se bazează pe evenimente reale din 1921. Lesley Hamlyn și soțul ei, Robert, primesc vizita scriitorului Somerset Maugham, ceea ce duce la dezvăluirea unor secrete adânc îngropate.


Rătăcitorul de Agnès Martin-Lugand

Agnès Martin-Lugand spune povestea a doi oameni care se întâlnesc pe o insulă, fiecare având secretele sale. Acest roman intens explorează prietenia și legăturile formate între cei doi, în timp ce unul dintre ei îi cere celuilalt să-i trimită vești despre o persoană abandonată în urmă cu șapte ani.


Povești cu femei măritate de Cristina Campos

Finalist al Premiului Planeta, acest roman sincer și actual abordează teme precum căsătoria, prietenia, dorința și dragostea. Gabriela, Silvia și Cósima sunt prinse în situații complexe, fiecare încercând să își înțeleagă viața și să descopere ce își doresc cu adevărat.


Aceste romane, publicate de Editura Trei, sunt alegerea perfectă pentru a-ți îmbogăți vacanța de vară cu povești captivante și emoționante.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!