Altex și Mobexpert colaborează pentru un nou concept de shopping în București

Bogdan Chirea
0

Altex și Mobexpert anunță lansarea unui nou concept în retail, care va debuta în vara anului 2025 odată cu deschiderea unui centru de produse și servicii în zona Pallady din București. Această inițiativă inovatoare își propune să ofere o experiență de shopping colaborativă, combinând oferta de produse electro-IT și mobilier într-un singur loc.


Lucrările pentru noul centru au început în 2024, iar finalizarea este prevăzută pentru vara anului 2025. Centrul va avea o suprafață totală de 16.000 de metri pătrați și va include facilități moderne precum parcări subterane și supraterane și stații de încărcare pentru vehicule electrice, subliniind angajamentul față de sustenabilitate și inovație.


"Scopul acestei colaborări este de a crea pentru clienți un singur punct de atracție care să întregească oferta de produse și servicii, prin aducerea împreună a celor două branduri. Clienții vor putea găsi tot ceea ce își doresc pentru un confort sporit acasă, într-un singur loc," a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Noul magazin Altex va ocupa 4.000 de metri pătrați și va fi structurat pe două niveluri. Va include panouri fotovoltaice, sisteme de iluminare LED și etichete electronice, continuând astfel strategia de dezvoltare sustenabilă a companiei.


Magazinul Mobexpert va fi construit pe trei niveluri și va avea o suprafață de 12.000 de metri pătrați. Investiția necesară pentru acest proiect se ridică la aproximativ 10 milioane de euro. Magazinul va fi echipat cu ecrane digitale mari, care vor facilita interacțiunea online, permițând clienților să se inspire, să creeze liste de cumpărături și să plaseze comenzi atât online, cât și în magazin.


"Parteneriatul dintre Mobexpert și Altex își propune să aducă un plus de valoare printr-o experiență de shopping integrată și personalizată, oferind soluții complete pentru locuință, de la mobilier elegant și inovativ, până la cele mai noi produse aflate în tendințe," a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Altex este unul dintre liderii pieței de retail din România, cu peste 135 de magazine la nivel național. Fondată în urmă cu peste trei decenii, compania oferă o gamă variată de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia, precum și soluții de finanțare prin intermediul companiei sale de credite de consum, Credex.


Mobexpert, o companie 100% românească, este prezentă de peste 30 de ani pe piața din România, cu o rețea de 26 de hipermagazine și magazine de dimensiuni mai mici, precum și un magazin online. Grupul Mobexpert include opt fabrici de mobilă care produc pentru piața românească și pentru export, precum și 8 magazine Mobexpert Outlet în diverse orașe din țară.


Această colaborare între Altex și Mobexpert promite să transforme experiența de shopping în București, oferind clienților acces la o gamă variată de produse și servicii într-un singur loc. Noul centru din zona Pallady va deveni un punct de referință pentru cei care doresc să își echipeze locuințele cu cele mai noi și inovative produse disponibile pe piață.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!