Apple în discuții pentru a licenția mai multe filme de la Hollywood

Bogdan Chirea
0

Apple  este în discuții pentru a licenția mai multe filme de la studiourile de la Hollywood pentru a-și extinde portofoliul de streaming, a raportat Bloomberg News joi, citând persoane familiare cu subiectul.


Platformele de streaming încearcă să-și crească biblioteca de oferte cheltuind milioane pe licențierea de filme și programe sportive live pentru a atrage utilizatori într-o industrie competitivă.


Succesul Apple de a licenția aproximativ 50 de filme de la studiourile de la Hollywood la începutul acestui an a încurajat compania să urmărească mai mult conținut, conform raportului. 


Serviciul de streaming Apple TV+, cunoscut pentru seriile originale precum Ted Lasso, The Morning Show și Slow Horses, s-a diferențiat până acum în peisajul de streaming printr-un accent pe conținutul propriu, în timp ce majoritatea platformelor rivale oferă utilizatorilor și filme și seriale mai vechi de la alte studiouri.


Această strategie a adus Apple TV+ 72 de nominalizări la Premiile Emmy în diverse categorii. Cu toate acestea, Apple TV+ este printre platformele de streaming cu cel mai mare număr de clienți care își anulează abonamentele, în timp ce Netflix are cel mai mic număr de anulări, conform firmei de cercetare de piață Antenna.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!