ASBIS a semnat un acord de distribuție cu Jabra

Bogdan Chirea
0

ASBISC Enterprises Plc, un distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT și IoT pe piețele emergente din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a încheiat recent un acord de distribuție cu Jabra. 


Jabra, un brand danez binecunoscut, este o subsidiară a GN Audio, o divizie a companiei daneze GN Group, cunoscută pentru inovațiile sale în domeniul tehnologiei audio și video. Jabra este recunoscută pentru echipamentele sale audio și, mai recent, pentru sistemele de videoconferință.


Acest parteneriat strategic permite ASBISC să-și extindă portofoliul de produse prin includerea de soluții audio și video de conferință de înaltă calitate, disponibile acum în ofertele comerciale din 22 de țări, inclusiv: Letonia, Lituania, Estonia, Bosnia și Herțegovina, Albania, Muntenegru, Serbia, Kosovo, Slovenia, Croația, România, Bulgaria, Cipru, Ungaria, Kazahstan, Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Uzbekistan, Tadjikistan, Kârgâzstan și Turkmenistan.


„Dezvoltarea sistemului de muncă hibridă continuă să stimuleze cererea de soluții profesionale audio și video pe piață. Parteneriatul cu o companie puternică precum ASBISC ne va permite să ne extindem afacerea în regiune și să răspundem mai bine nevoilor clienților noștri,” a explicat Tomasz Miller, șeful CEE și CIS la Jabra.


„Jabra, o companie de tehnologie scandinavă renumită, cu 150 de ani de experiență, s-a dedicat creării de soluții inovatoare care duc experiențele vizuale și audio la un nou nivel,” a declarat Vladimir Linkevich, CBDO Consumer Distribution la ASBISC Enterprises PLC. „Acest parteneriat este un pas semnificativ în realizarea misiunii noastre de a oferi clienților tehnologie de ultimă oră. Suntem încrezători că această colaborare va aduce beneficii clienților noștri, oferindu-le soluții avansate de conferințe audio și video pentru a le îmbunătăți experiențele de comunicare.”


„Noul acord cu Jabra ne permite să ne diversificăm portofoliul de soluții audio, video și de colaborare de top disponibile în România și să oferim partenerilor noștri instrumentele necesare pentru a răspunde cerințelor specifice ale clienților lor,” a adăugat Alexandru Stoinea, General Manager ASBIS Romania.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!