Beach Please 2024 începe în Costinești

Bogdan Chirea
0

Începând de miercuri, 10 iulie, și desfășurându-se pe o durată de cinci zile, până duminică, 14 iulie, festivalul de muzică urbană Beach Please de la Costinești așteaptă peste 120.000 de participanți entuziaști. 


Organizat până anul trecut pe plaja din Costinești în week-endul 1 mai, evenimentul are loc acum pe un câmp din Costinești, pe o suprafață vastă de 21 de hectare, unde vor fi amenajate trei scene spectaculoase.


Artiști de top și activități pre-festival


Festivalul va găzdui peste 200 de artiști din întreaga lume, cu nume mari precum Travis Scott, French Montana, Wiz Khalifa, Rick Ross, Rich the Kid, Don Toliver, Anitta, Rich Amiri, Yeat și Ice Spice. Miercuri este desemnată „ziua 0”, o zi dedicată activităților precum roata panoramică, skate park și terenuri de sport, înainte de debutul concertelor live din ziua următoare.




Programul pe zile




Transport și facilități


Organizatorii au pus la dispoziție 120 de autobuze care vor asigura transportul participanților prin cele mai importante stațiuni de pe litoral, cum ar fi Constanța, Eforie Nord și Mangalia. Autobuzele vor circula non-stop, plecând la fiecare 15 minute din principalele puncte de îmbarcare și oprind în Saturn, Venus, Cap Aurora, Neptun, Olimp, Eforie Sud și Eforie Nord.


Pentru cei care preferă să vină cu mașina, este disponibilă o parcare cu o capacitate de 50 de hectare, deschisă pe toată durata festivalului.


Zonă de camping și siguranță


Festivalul include o zonă dedicată de camping, dotată cu securitate, camere de supraveghere, dușuri și toalete. Pentru siguranța tuturor participanților, sunt disponibile două spitale în incinta festivalului, trei puncte medicale adiționale și șase ambulanțe private. Aproximativ 1.000 de agenți de pază monitorizează evenimentul prin intermediul unui dispecerat video central.



Bilete și reguli de acces la Beach Please 2024


Biletele pentru festival sunt încă disponibile pe site-ul oficial, cu prețuri variind între 299 și 549 de lei pentru biletele pe zi, iar pentru accesul general pe toată durata festivalului, prețurile încep de la 895 de lei și pot ajunge până la 1995 de lei în funcție de opțiunile de VIP și acces în backstage.


Organizatorii subliniază că Beach, Please! 2024 este cel mai mare festival urban din sud-estul Europei și impune o vârstă minimă de 14 ani pentru participare. Adolescenții cu vârsta între 14 și 15 ani trebuie să fie însoțiți de un adult sau tutore, ambii fiind obligați să achiziționeze bilete separate.



Duminica este așteptată cu mare interes, având în vedere prezența lui Travis Scott pe Main Stage, biletele pentru această zi fiind cele mai căutate și valoroase.


Cu o combinație unică de muzică de top, activități diverse și măsuri riguroase de securitate, Beach, Please! 2024 promite să fie un eveniment memorabil pentru toți cei pasionați de muzică urbană și distracție la malul mării



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!