Bolt extinde serviciile de transport la verere în Vaslui, ajungând la 30 de orașe în România

Bogdan Chirea
0

Bolt, compania de transport la cerere, a lansat recent serviciile sale în Vaslui, extinzându-și astfel acoperirea la 30 de orașe din România. 


Această extindere face parte din strategia companiei de a oferi alternative de transport accesibile, sigure și sustenabile în tot mai multe regiuni ale țării.


Adrian Zodie, General Manager al Bolt România, a declarat: „Suntem foarte mulțumiți de entuziasmul pe care l-am întâlnit la Vaslui când am început discuțiile pentru lansarea serviciului de transport alternativ. Arată că misiunea noastră de a introduce forme de transport accesibile este una care rezonează cu utilizatorii români și ne încurajează să continuăm expansiunea. Am ajuns acum la 30 de orașe în care suntem prezenți în România și vedem potențial să ne consolidam în continuare poziția de lider pe piața aplicațiilor mobile, care facilitează transportul la cerere cu mai multe lansări în perioada următoare.”


În Vaslui, prețul curselor Bolt începe de la 11 lei, iar în luna iulie, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%. Serviciile de transport la cerere pot fi accesate prin instalarea aplicației Bolt din Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. 


În plus, companiile pot folosi serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business, care oferă o gestionare centralizată a costurilor și raportare financiară simplificată.


Lansarea serviciului de transport la cerere în Vaslui reprezintă și o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate să colaboreze cu Bolt pot contacta compania la adresa de email romania-driver@bolt.eu pentru a afla mai multe despre condițiile și procedurile necesare pentru a deveni șoferi parteneri.


Cu peste 200 de milioane de utilizatori în peste 50 de țări și 600 de orașe din Europa și Africa, Bolt oferă soluții de mobilitate partajată, inclusiv transport la cerere, închiriere de mașini și trotinete electrice, livrare de mâncare și produse diverse.


În România, Bolt este lider de piață, activând în peste 25 de orașe și oferind o gamă variată de servicii, de la transport la cerere și închiriere de trotinete electrice, până la livrare de mâncare (Bolt Food) și produse alimentare și nealimentare (Bolt Market). Compania își continuă expansiunea, extinzându-și constant oferta de servicii și acoperirea națională.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!