„Ca fetele”, un film „ca o ploaie caldă de vară” despre prietenia și iubirea la orice vârstă

MediaBlog
0

 "Ca fetele": O poveste de prietenie și iubire, despre toate vârstele, vine în cinematografe în septembrie.


Un film „ca o ploaie caldă de vară”, „Ca fetele”, regizat de Camelia Popa, va avea premiera în cinematografe din septembrie 2024. Povestea urmărește aventurile neașteptate și pline de umor ale a șapte personaje, fiecare căutând iubirea și acceptarea de sine, într-un context ce aduce împreună mai multe generații de actori remarcabili.


Filmul explorează viața a trei prietene sexagenare, Silvia (Maia Morgenstern), Cela (Adriana Trandafir) și Rozana (Aura Călărașu), care, după descoperirea faptului că soții lor aveau aventuri extraconjugale, decid să pornească într-o serie de aventuri pline de haz. Inițial, Silvia este devastată de infidelitatea soțului ei decedat, dar prietenele ei o salvează și o provoacă să trăiască o escapadă „ca fetele” în oraș, o experiență care le aduce pe toate la spital.

În această călătorie, ele sunt însoțite de Sabina (Alina Eremia), o tânără în căutarea iubirii, ale cărei alegeri în dragoste nu sunt întotdeauna cele mai bune. Destinul lor se leagă și de viețile celorlalți doi protagoniști, Radu (Tiberiu Ioana), fiul uneia dintre ele, și Berti (Emil Rengle), cel mai bun prieten al lui Radu, care trece printr-o transformare personală profundă.

„Ca fetele” nu este doar o poveste despre prietenie și redescoperirea iubirii la orice vârstă, ci și despre acceptarea sinelui și reconstrucția familiei prin valori precum înțelegerea și deschiderea. Regizoarea Camelia Popa împărtășește că filmul este o invitație la vulnerabilitate și la explorarea unor subiecte adesea evitate, dar esențiale în viața reală.

Cu o coloană sonoră semnată de Vlad Isac și filmat complet în Ploiești, în 12 locații diverse, „Ca fetele” a fost realizat sub îndrumarea unui echipe talentate condusă de Lulu de Hillerin (director de imagine). Premierea filmului va avea loc în București, iar apoi va urma o caravană în diverse orașe din țară.


Pregătiți-vă pentru o experiență cinematografică plină de emoții și umor, care aduce în prim-plan teme universale și autenticitatea vieții. „Ca fetele” promite să fie o poveste captivantă, perfectă pentru toate generațiile care caută să se regăsească într-un film despre căutarea adevărului și a iubirii.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!