Canalele Orange Sport s-au închis

Bogdan Chirea
0

Canalele de sport Orange Sport și-au încetat emisia în cursul zilei de ieri după ce anunțul a fost făcut în primăvara acestui an.


Posturile de televiziune nu se mai regăsesc în grila de programe a operatorului Orange România dar website-ul dedicat  continuă să fie actualizat cu știri, chiar și după încetarea emisiei celor 4 canale de sport.


Pe canalele Orange, abonații au putut urmări majoritatea competițiilor sportive de top, inclusiv SuperLiga României, UEFA Champions League, Premier League, LaLiga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1. Acestea erau difuzate și de canalele Prima Sport sau Digisport. 


Canalele PrimaSport sunt disponibile în rețeaua Orange deci abonații nu vor pierde accesul la aceste competiții.


Cu toate acestea, există competiții importante care au fost difuzate exclusiv pe canalele Orange Sport, și rămâne de văzut ce se va întâmpla cu acestea acum că posturile Orange Sport și-au încetat emisia. NBA, Six Nations și WRC, competiții transmise doar de Orange Sport, nu vor mai fi disponibile în România, cel puțin până când o altă televiziune nu va achiziționa drepturile de transmisie. 


Orange România a confirmat închiderea canalelor Orange Sport la finalul lunii martie, printr-un comunicat de presă. În acest comunicat, compania a specificat că toate competițiile transmise în prezent vor putea fi urmărite în sezonul 2024-2025 prin canalele Prima Sport, fără a oferi detalii despre drepturile exclusive deținute în prezent.


„Începând cu noul sezon competiţional 2024-2025, clienţii Orange vor continua să aibă acces la cele mai îndrăgite competiţii precum: SuperLiga, UEFA Champions League, Premier League UK, LaLiga Spania, Bundesliga, Liga 2 și Cupa României, dar și Cupele Europene la handbal, Campionatele Mondiale și Europene de handbal, atât masculin cât și feminin, prin intermediul celor 5 canale TV Prima Sport pe care le oferim”, se arată în mesajul transmis în luna martie de Orange România.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!